Esenyurt'ta Is Arkadasini Bogarak Öldürdükten Sonra Kuyuya Attigi Belirlenen Kisi Yakalandi

Istanbul'un Esenyurt ilçesinde is arkadasini bogarak öldürdükten sonra kuyuya attigi tespit edilen zanli gözaltina alindi.

Esenyurt Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, ailesi tarafindan bir is yerinde forklift operatörü olarak çalisan Hakan Çengel'in (35) yaklasik 10 gündür kayip oldugu ihbari yapilmasi üzerine çalisma baslatti.

Polis, ailenin, ayni is yerinde forklift operatörü olarak çalisan Hursit B'den (61) süphelenmesi ve ailenin is yeri sahibi ile yaptiklari görüsmede Hursit B'nin is yeri sahibine süpheli hareketler sergileyerek saka amaçli "öldürdüm" dedigini söylemesi üzerine çalismalarini bu yönde yogunlastirdi.

Çengel'in en son Hursit B. ile görüstügünü ve o tarihten itibaren haber alinamadigini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla zanliyi yakaladi.

Hursit B, emniyetteki ifadesinde, Hakan Çengel ile tam hatirlamadigi bir süre önce is yerinde bulustuklarini, kimse yokken alkol aldiklarini, Çengel'in kendisine alkol sonrasi küfür ettigini, kendisinin de onu kavga esnasinda bogarak öldürdügünü, bir araçla maktulü Büyükçekmece ilçesi Karaagaç bölgesinde bulunan bir kuyuya atarak üstünü kapattigini ve attigi kuyuyu gösterebilecegini ifade etti.

Bunun üzerine polis ekiplerince gösterilen kuyuda yapilan çalismada Hakan Çengel'in cesedine ulasildi.

Gözaltindaki Hursit B'nin emniyetteki islemleri sürüyor.

Kaynak: AA