(Özel) Kartal'da 9 Yasindaki Çocuga Pitbull'un Saldirdigi Anlar Kamerada

Kartal’da sorumsuz bir vatandas tarafindan, çocuklarin oynadigi sokak üzerinde gezdirilen pitbull cinsi köpek, 9 yasindaki çocuga bir anda saldirdi. Neye ugradigini sasiran küçük çocuk yere yigilirken çevredekiler de köpegi durdurmaya çalisti. Mahallelinin uzun ugraslari sonucu köpek saldirisindan kurtarilan çocuga 30’a yakin dikis atildi. Pitbull cinsi köpegin 9 yasindaki çocuga saldirdigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Kartal'da 9 Yasindaki Çocuga Pitbull'un Saldirdigi Anlar Kamerada


Olay, geçtigimiz Pazartesi günü Kartal Gümüspinar Mahallesinde yasandi. Bir vatandas, küçük çocuklarin oynadigi bir sokak üzerinde pitbull cinsi köpegini gezdirmeye basladi.

Sorumsuz vatandas, tasmasindan kurtulmak için hamle yapan köpegi çocuklara dogru götürdügü sirada, 9 yasindaki Berkay isimli çocuk bir anda köpegin saldirisina maruz kaldi. Köpegin saldirarak altina aldigi çocugu kurtarmak için çevredekiler bir anda seferber oldu. Küçük çocugu köpekten kurtarmaya çalisan bazi kisilerin müdahale sirasinda adeta yerde sürüklendigi de görüldü.

9 yasindaki çocuk, uzun ugraslar sonucu yarali olarak saldirgan köpekten kurtarildi. O esnada bir kadinin olayin sokuyla bayilip yere düstügü gözlendi. Yarali çocuga kaldirildigi hastanede 30’a yakin dikis atilirken ailenin, köpegin sorumsuz sahibinden sikayetçi oldugu ögrenildi.

Pitbull cinsi köpegin sokakta oynayan 9 yasindaki çocuga saldirdigi dehset anlari güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA