Istanbul'da Dehset Açiklamasi Esini Çalistigi Is Yerinde Biçakladi

Küçükçekmece’de bir kisi, emlakçida çalismasini istemedigi esini is yerinde biçakladi. 7 biçak darbesiyle agir yaralanan kadin hastaneye kaldirilirken, arbede sirasinda hafif sekilde yaralanan koca ise gözaltina alinarak hastaneye götürüldü.

Istanbul'da Dehset Açiklamasi Esini Çalistigi Is Yerinde Biçakladi
Olay, saat 10.00 siralarinda Küçükçekmece Yeni Mahalle Düz Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, Özbek uyruklu Furkat Suyarof (32), emlakçida çalismasina izin vermedigi esini evden çikinca takip etti. Ardindan emlakçiya gelen Suyarof, kahvalti yapan esiyle tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine biçagini çikaran Suyarof, esi Dilsuz Berdieva’ya (35) saldirdi. Berdieva, vücudunun çesitli yerlerinde aldigi 7 biçak darbesiyle agir yaralandi. Suyarof, esini biçakladigi sirada yasanan arbedede kendisini de yaraladi. Emlakçidan gelen çigliklari duyan esnaf durumu polise bildirdi. Kanlar içerisinde yere yigilan yarali kadina ilk müdahaleyi de esnaf yapti. Yarali kadin ambulansla hastaneye kaldirildi. Durumu agir olan yarali kadinin Küçükçekmece’deki özel bir hastanede tedavisi sürerken, gözaltina alinan hafif yarali koca ise kontrol için hastaneye götürüldü.

Olayi anlatan görgü tanigi Mehmet Özkan, “Sabah saat 10.00 civari olay meydana gelmis, karsi komsuda çalisan bir bayan vardi. Tezgahtar olarak, eleman olarak ama evli oldugundan dolayi kocasi izin vermiyormus, burada çalismasina. Esine temizlige gidiyorum diye söylemis, kocasi onu takip etmis. Is yerinde kahvalti yaparken tartismis ve arbede yasaniyor. Hanimefendiyi üç bes yerinden biçaklamis. Sonra kendisini de biçakla yaralamis. Hanimefendi agir yaralanmisti, kendisi de yaralanmisti” diye konustu.

Kaynak: İHA