Siverek'te Bugday Yüklü Kamyon Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde bugday yüklü kamyon ile TIR çarpisti, meydana gelen kazada 1’i agir 3 kisi yaralandi

Siverek'te Bugday Yüklü Kamyon Ile Tir Çarpisti Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali
Kaza Siverek-Diyarbakir karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre Diyarbakir istikametinden Siverek istikametine seyir halinde bulunan H.A. yönetimindeki 42 DBP 65 plakali tir ile Y.S. yönetiminde bulunan 06 FB 1487 plakali kamyonla çarpisti. Çarpismanin siddetiyle TIR karsi seride geçerek devrildi. Tir’in korsesinde bulunan bir traktör ile bir otomobil hasar gördü.

Yasanan feci kazada sans eseri ölü olmazken tir sürücüsü H.A. ile tirda bulunan H.E ve R.T yaralandi.

Yaralilar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek devlet hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza nedeniyle Siverek-Diyarbakir Karayolu yaklasik 2 saat trafige kapatilirken, her 2 aracin çekilmesi ve yola savrulan bugdayin karayollari ekiplerince yoldan kaldirilmasiyla, karayolu kontrollü olarak tekrar trafige açildi.

Kazayi gören sürücülerden Ismail Kurt gazetecilere yaptigi açiklamada,” Kamyon ile tirin geldiklerini gördüm ve birden bire kaza oldu, tir soförü artik uyumus muydu, yoksa kamyon mu yolunu kapatti fark edemedim, tir kamyonun arkasina vurdu ve karsi seride geçti, 50 metre kala benim yolumu kapatti. Yüküm hafif oldugu için frene bastim ve arabami durdurabildim. Çok sükür biri hariç digerlerinde fazla bir sey yoktu. Yarali biri vardi, tampon yaptim ayagina. Ben bir kisiyi agir yarali gördüm, 2 kisi de normal yaraliydi” dedi

Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA