Liseler Arasi Kompozisyon Yarismasi Basvurulari Basladi

Osmaniye Belediyesi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ‘Halkin Zaferi’ konulu kompozisyon yazma yarismasinin basvurulari basladi.

Liseler Arasi Kompozisyon Yarismasi Basvurulari Basladi
Milli irade, demokrasi ve milli degerlere baglilik konusunda farkindalik olusturan 15 Temmuz’da halkin gösterdigi kahramanligin hafizalarda yerini korumak ve yasatmak amaciyla düzenlenen liseler arasi kompozisyon yazma yarismasina basvurular basladi.

Liseler arasi düzenlenen yarismaya, yarismacilar okullarini temsilen ya da her ögrenci kendi adina katilim saglayabilecek. Son basvuru tarihi 9 Temmuz 2021 olarak belirlenen yarismanin sonuçlari ise 14 Temmuz 2021 tarihinde açiklanacak.

Konuyla ilgili yapilan yazili açiklamada, “Yarismaya katilim basvurulari elektronik ortamda veya elden dosya ile teslimle yapilabilecek. Katilimcilar, yazdiklari eserleri osmaniye-bld.gov.tr adresi üzerinden sartname ekinde yer alan basvuru formu ile birlikte son basvuru tarihine kadar osmbldkultur@gmail.com adresine mail olarak gönderebilir veya Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügüne elden teslim etmeleri gerekmektedir. Osmaniye Belediyesi tarafindan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ‘Halkin Zaferi’ konulu kompozisyon yazma yarismasina katilim sartnamesine ve katilim basvuru formuna www.osmaniye-bld.gov.tr adresinden ulasilabilecektir” denildi.
Kaynak: İHA