Kahramankazan Belediyesinin Sünnet Söleni Için Kayitlar Basladi

Kahramankazan Belediyesi, düzenleyecegi sünnet söleniyle ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarini ücretsiz olarak sünnet ettirecek. Basvurular ise 9 Temmuz tarihine kadar Kahramankazan Belediyesine yapilabilecek.

Kahramankazan Belediyesinin Sünnet Söleni Için Kayitlar Basladi
Kahramankazan Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklari için sünnet söleni düzenleyecek. 2 yas ve üzerindeki erkek çocuklarin sünnet ettirilecegi sölen için basvurular basladi.

Basvurular, belediyenin 444 39 02 numarali telefonundan ya da Kahramankazan Belediyesi Mavi Ay Hizmet Birimi’nden yapilabilecek. Çocuklarini sünnet ettirmek isteyen aileler basvurularini 9 Temmuz tarihine kadar yapabilecek. Çocuklarin sünnetleri, Kahramankazan Belediyesi Güvençli Ibrahim Çavus Mahalle Kültür Evi’nde uzman doktorlar tarafindan modern cerrahi yöntemlerle, hijyenik ortamda ücretsiz olarak gerçeklestirilecek. Çocuklarin sünnet kiyafetleri de Kahramankazan Belediyesi tarafindan hediye edilecek. Sünnet söleni kapsaminda çocuklar için üzeri açik otobüsle gezinti ve çesitli eglence programlari düzenlenecek.

"Büyük bir aileyiz"

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Kahramankazan’da 57 bin nüfuslu büyük bir aile olduklarini ve bu ailenin tüm fertlerinin her zaman yaninda olduklarini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayisiyla gerçeklestirdigimiz hizmet ve uygulamalara bir yenisini daha eklemenin mutlulugunu yasiyoruz. Ilçemizde ikamet eden 2 yas ve üzeri erkek çocuklarimiz için ücretsiz sünnet hizmeti verecegiz. Özellikle ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimize destek olmak için düzenleyecegimiz sünnet sölenini ilçemizde geleneksel hale getirmek istiyoruz. Sünnet islemleri pandemi tedbirlerine uygun olarak, uzman doktorlar tarafindan yapilacak. Çocuklarini sünnet ettirmek isteyen tüm hemsehrilerimiz belediyemize müracaat edebilir” diye konustu.

Kaynak: İHA