Bassavci Karabacak Ve Idare Mahkemesi Baskani Dogan'dan Rektör Tabakoglu'na Veda Ziyareti

Hakimler ve Savcilar Kurulu (HSK) Adli ve Idari Yargi 2021 yili Ana Kararnamesiyle Afyonkarahisar Bassavciligina atanan Bassavcisi Fatih Karabacak ve Istanbul Bölge Idare Mahkemesi Üyeligine atanan Kudret Dogan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu'na veda ziyaretinde bulundu.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, Bassavci Karabacak ve Idare Mahkemesi Baskani Dogan’a yeni görevlerinde basari dileyerek, Edirne’de gösterdikleri basariyi yeni görev yerlerinde de göstereceklerine inandigini belirtti.

Bassavci Karabacak ile 2018 yilindan itibaren uyum içerisinde çalistiklarini aktaran Tabakoglu, ortak çalismalar yürütüldügünü dile getirdi.

Yapilan çalismalarin Edirne'ye deger kattigini vurgulayan Tabakoglu, sunlari kaydetti:

"Tarihi Kapali Cezaevinde restorasyon çalismalari yapti. Kadi sicilleri üzerine çalismalar yürüttü. Bunlarin yani sira Güzel Sanatlar Fakültemizle önemli projelere imza atti. Edirne Sarayi kazisinda da hükümlülerin çalistirilmasi konusunda bizlere destek verdi. Bassavcim, göreve basladigindan itibaren Edirne için önemli çalismalar yürüttü. Bundan sonraki görev yerinde de basarili çalismalarina devam edecegine inaniyorum."

Rektör Tabakoglu, Idare Mahkemesi Baskani Kudret Dogan’i da yeni görev yeri için tebrik ederek, basari diledi.

Ziyaret, hediye takdimiyle sona erdi.

Kaynak: AA