(ÖZEL) Bagcilar'da Ailesiyle Parkta Oturan Sahis, Tartistigi Iki Kisiye Kursun Yagdirdi Açiklamasi1 Ölü, 1 Yarali

Bagcilar’da gece saatlerinde ailesiyle birlikte parkta oturan bir kisi, kendisiyle tartismaya giren iki kisiye kursun yagdirdi. Silahli kavga sonrasi 1 kisi hayatini kaybederken 1 kisi ise yaralandi.

(ÖZEL) Bagcilar'da Ailesiyle Parkta Oturan Sahis, Tartistigi Iki Kisiye Kursun Yagdirdi Açiklamasi1 Ölü, 1 Yarali


Olay, saat 02:00 siralarinda Bagcilar 100.Yil Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir parkta yasandi. Iddiaya göre, Ali Tulgaroglu (51), parkta ailesiyle birlikte oturan bir kisi ile henüz bilinmeyen bir sebeple tartisma yasadi. Tartismanin büyümesiyle olay kavgaya dönüstü. Ali Turhanoglu kavgada kendisine destek olmasi için bir arkadasini aradi. Olay yerine gelen arkadasi ve Ali Tulgaroglu, aile fertlerinin sakinlestirmeye çalistigi sahis tarafindan kursun yagmuruna tutuldu. Silahli kavga sonrasi Ali Tulgaroglu agir yaralanirken, arkadasi ise bacagindan yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Kanlar içinde yerde yatan sahis olay yerinde hayatini kaybetti

Polis ekipleri olay yerine gelerek genis güvenlik önlemleri alirken saglik ekipleri yaralilara müdahale etti. Silahli kavgada agir sekilde yaralanan iki çocuk babasi Ali Tulgaroglu olay yerinde hayatini kaybederken bacagindan yaralanan arkadasi ise ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Aile yakinlari olay yerinde gözyaslarina boguldu

Ali Tulgaroglu’nun ölüm haberini alan aile yakinlari olay yerine geldi. Kanlar içinde yerde yatan adami gören aile yakinlari gözyaslarina boguldu.

Olay yeri inceleme ekipleri olay mahallinde onlarca kovan buldu. Olayla ilgili inceleme devam ederken polis ekipleri olaya karisan kisi ya da kisileri yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA