Baskan Alkayis Açiklamasi 'Sikilmadik El, Ziyaret Etmedigimiz Ev Kalmayacak'

AK Parti Adiyaman Merkez ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen haftalik köy gezileri devam ediyor.

Baskan Alkayis Açiklamasi 'Sikilmadik El, Ziyaret Etmedigimiz Ev Kalmayacak'
Köy ziyaretleri kapsaminda bu hafta Bagdere, Tekpinar, Uzunömer, Büklüm, Serefli, Davuthan, Agveren, Küllüm, Payamli, Kindirali, Çokpinar köylerine yapildi. Programa AK Parti Adiyaman Milletvekili Yakup Tas, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Mustafa Alkayis, Il Genel Meclisi Üyesi Mehmet Kilinç ve teskilat üyeleri katildi.

Köylere yapilan hizmetler ve yapilacak çalismalar istisare edildi. Ziyaretler sirasinda açiklama yapan AK Parti Adiyaman Milletvekili Yakup Tas, köyleri ziyaret ederek yapilan çalismalari yerinde gördüklerini belirterek, "AK Parti Adiyaman Merkez ilçe teskilatimizin hazirlanmis oldugu program çerçevesinde köylerimizi ziyaret ediyoruz. Yapilan çalismalari yerinde görüyoruz. Talep ve beklentileri alip, çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Tüm hemserilerimize bu içten karsilamalari için tesekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Adiyaman Merkez ilçe Baskani Mustafa Alkayis ise, merkez ilçe sinirlari içerisinde bulunan 135 köyün tamamini süreç halinde ziyaret edeceklerini belirterek, "Merkez ilçe sinirlari içerisinde bulunan 135 köyümüzün tamamini insallah belli bir planlama ile ziyaret edecegiz. Köylerimizde yapilan çalismalari yerinde inceledik. Talep ve beklentileri takip edecegiz. Muhtarlarimizin istekleri, hemserilerimizin düsünceleri bizler için çok kiymetli. AK Parti il genel meclis üyelerimizin gayretli çalismalari parti olarak bizleri çok memnun ediyor. Köylerimizde kanalizasyon, içme suyu ve kilitli parke çalismalari büyük oranda tamamlandi. Köylerimizde çöpler toplaniyor. Hizmetleri titizlikle takip edecegiz. Teskilat olarak sikilmadik el, misafir olmadigimiz ev birakmayacagiz. Bu çalismalarin hayirli olmasini temenni ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA