Gürkan, Cumhurbaskani Erdogan'i Malatya'ya Davet Etti

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile bir görüsme gerçeklestirerek, kendisine Malatya’nin 13 ilçesinin temsil edildigi agaç yapilardan yücelen kayisi hediyesini takdim etti.

Gürkan, Cumhurbaskani Erdogan'i Malatya'ya Davet Etti
Bir dizi toplantilara katilmak ve Malatya ile ilgili yatirimlarin son durumu hakkinda bilgiler almak için Ankara’da bulunan Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile bir araya geldi.

Önceki gün Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan Baskanliginda gerçeklesen AK Parti Belediye Baskanlari Istisare Toplantisi’na katilan Baskan Gürkan, bugün de Sayin Erdogan ile bir araya gelerek kendisine Malatya’nin 13 ilçesinin temsil edildigi, üzerinde “Kiymetli Cumhurbaskanimiz, Hemserimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan, insanlik medeniyetinin basladigi, Anadolu’yu Anayurt Yapan Destan Sehri Günesin Altin Yumurtasi, kayisi baskenti Malatya’dan, her sokaginda huzur kokan cografyasi ve vefali insanlari adina kayisimiza, kayisinin tanitimina ve ’Dar’ül Rifat’ diye anilan seçkin insanlarin sehri Malatya’ya geçmisten gelecege tüm destekleriniz sükranlarimizi arz ederiz. Sagliginiz daim, makaminiz ali, ikbaliniz efzun muhabbetiniz payidar olsun” yazili altin kayisi hediyesini takdim etti.

Baskan Gürkan, Cumhurbaskani Erdogan’a Malatya’ya verdigi özel önem ve desteklerden dolayi tesekkür ederek, kendisini Malatya’ya davet etti. Baskan Gürkan, son dönemde insa çalismasi tamamlanan Yeni Kongre ve Fuar Merkezi, Lisansli Depo, Kizilay Üretim Tesisi, Altay Kislasi Sosyal Tesisleri, Spor Tesisleri, Parklar, Yollar ve Restorasyonu tamamlanan tarihi eserler gibi birçok hizmetin açilisini gerçeklestirmesi için Erdogan’i Malatya’ya davet etti.

Cumhurbaskani Erdogan ise bu daveti kabul ettigini beyanla programa alacaklarini ifade etti.

Kaynak: İHA