Teksas'tan Bursaspor'da Krize Yol Açan Paylasimla Ilgili Açiklama Geldi

Bursaspor Taraftar Grubu Teksas, sosyal medya hesaplarindan krize yol açan paylasimlari ile ilgili açiklamada bulundu. Yesil-beyazli taraftarlar, “Baskanimizla, yönetimimizle, teknik heyetimizle, bütün taraftarlarimizla, esnafimizla, is dünyamizla, yerel medyamizla, gencimizle-yaslimizla kol kola kulübümüzü bu çukurdan çikaracagiz” ifadelerini kullandi.

Teksas'tan Bursaspor'da Krize Yol Açan Paylasimla Ilgili Açiklama Geldi
Bursaspor Taraftar Grubu Teksas’tan yapilan açiklama su sekilde: “Degerli Bursasporlular, Dün (22.06.2021) gece saatlerinde, dernegimiz Twitter hesabindan, dernek yönetimimiz ve tribün liderlerimizden habersiz biçimde bir paylasim yapilmis olup, bu olayin kisa sürede fark edilmesini takiben, yine kisa süre içerisinde ilgili paylasim silinmistir. Kulübümüzün içinden geçtigi zorlu süreçte, irili/ufakli farketmeksizin; bu tür kriz dogurabilecek hareketlerden uzak durulmasi hayati önem tasimaktadir. Bilinmelidir ki; 1963’ten bu yana süren mücadelemizde, kimseden durus dersi alacak degiliz. Biz, ne tüm söylemlerini yutup kulübünü sermayeye peskes çekenlere benzeriz, ne de içi bosaltilmis, neredeyse sehirdeki tüm güç odaklarinin sirt döndügü kulübümüzü ayaga kaldirmak için bu agir yükün altina giren genç yönetimimizi yalniz birakiriz. Bizim temel iki kriterimiz vardir; sportif basari ve mali seffaflik, dürüstlük. Bu yolda gidenlerle, yolda kazaya da variz.”

“Kaldigimiz yerden devam”

Teksas’in açiklamasi su sözlerle devam etti: “Hep söyledigimiz gibi; Bu bir kurtulus savasidir. Baskanimizla, yönetimimizle, teknik heyetimizle, tüm taraftarlarimizla, esnafimizla, is dünyamizla, yerel medyamizla, gencimizle-yaslimizla; kol kola kulübümüzü bu çukurdan çikaracagiz. Gerekiyorsa hiç susmadigimiz kadar susmaya da, hiç bagirmadigimiz kadar bagirmaya da haziriz. Aksine niyetli olanlar, aramizdan ayrilsinlar; içine, sanli, serefli 58 yil sigacak büyük bir mezar kazsinlar. Kaldigimiz yerden devam” Teksas, krize yol açan paylasimda: “Özrü kabul edilmeyecek hatalar o yetkinizi elinizden alir. Bursaspor’u bu bilinçle yönetim” ifadelerini kullanmisti.
Kaynak: İHA