Söke Muhtarlar Dernegi'nde Ali Çitak Güven Tazeledi

Aydin’in Söke ilçesinde Muhtarlar Dernegi genel kurul toplantisini yapti. Seçimli olarak gerçeklestirilen genel kurul toplantisinda, tek adayla gerçeklestirilen seçimi mevcut baskan Ali Çitak kazandi.

Söke Muhtarlar Dernegi'nde Ali Çitak Güven Tazeledi


Söke Ziraat Odasi toplanti salonunda gerçeklestirilen seçime 49 mahalle muhtarindan, 36’si katildi.

Yeniden aday olan mevcut baskan Ali Çitak yeniden Söke Muhtarlar Dernegi Baskani seçildi. Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Söke Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Çitak, "Bizde Baskan ve yönetim kurulu yok. Her muhtarim bu dernegin baskanidir" dedi.



Yönetim kurulu asil üyeleri, "Ali Çitak, Nebil Kirca, Mustafa Çekin, Mehmet Dalma, Ahmet Yemis, Mustafa Çay, Muharrem Kaçar, Esat Arici, Yusuf Çam, Mehmet Dikici" isimleri yer aldi. Denetim Kurulu’nda ise Baki Suna, Musa Ölmez, Yalçin Pak yer aldi.

"Muhtarin siyaseti olmaz"

Söke Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Çitak, "Bugün muhtarlarimiz bana zor bir görev verdiler. Bizim 49 muhtarimiz var hepsi baskandir. Muhtarlik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel tasidir. Muhtarin siyaseti asla olmaz, mahallenin sorunu, köyün sorunu önemlidir ve diyalogunu siyaset olmadan sürdürmek zorundadir. Hangi mahallemde bir sikinti varsa hepsinin dosyalarini çikarip gereken yerlere çikacagim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA