Fethiye'de 'Yarasa Adam' Diye Taninan Kisi Wingsuit Yapti, Parasütle Evinin Havuzuna Indi

Mugla'nin Fethiye ilçesindeki 1965 rakimli Babadag'da kurulu teleferik tesislerinin genel müdürü, "yarasa adam" diye taninan Cengiz Koçak'in wingsuit yaptiktan sonra parasütle evinin havuzuna inis yapmasi ilgi çekti.

Mesaisinin ardindan dün aksam saatlerinde yamaç parasütü pilotu Baris Çelik ile Babadag'in zirvesinden uçus yapan Koçak, yaklasik 2 bin metreden parasütle atladi. Wingsuit (özel kiyafetle yarasa adam uçusu) ile havada süzülen Koçak, parasütünü açarak Ovacik mevkisindeki evinin havuzuna basarili bir inis gerçeklestirdi.

Koçak'in sosyal medyada paylastigi anlar, çok sayi kisinin begenisini topladi.

Koçak, gazetecilere, Babadag'dan Ölüdeniz manzarasi esliginde evine gittigi anlari anlatti.

Bunun heyecan verici oldugunu dile getiren Koçak, "Evimin önünde bir havuz var. 'Acaba havuza insem mi?' diye hep düsündüm. Hava rüzgarli olmasina ragmen inisimi basariyla gerçeklestirdim. Kafamda hedef olarak duran evimin önündeki havuza inme fikrini hayata geçirmis oldum. Muhtemelen dünyada uçup evinin havuzuna inen ve evine giden baska birisi yoktur." diye konustu.

Koçak, geçmiste yaptigi atlayislari sürekli sosyal medyada paylastigini ve insanlarin artik bu durumu normal karsilamaya basladigini ifade etti.

Havuza inis görüntüsünün diger videolarina göre farkli tepki aldigini dile getiren Koçak, "Mesaj yollayan, gülen, alkislayan insanlar oldu. Çogu herhangi bir havuza indigimi düsündü. Kendi evimin havuzunu indigimi ögrendiklerinde daha da çok sasirdilar. Havuzdan çikip evime girdim." dedi.

Kaynak: AA