EBYÜ Eczacilik Fakültesi'nde Kalite Toplantisi Yapildi

Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi’nde Kalite Güvencesi Sistemi kapsaminda Kalite Koordinatörlügü tarafindan birim bazinda Eczacilik Fakültesi ile kalite toplantisi gerçeklestirildi.

EBYÜ Eczacilik Fakültesi'nde Kalite Toplantisi Yapildi
Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi’nde, akademik personel, idari personel ve ögrencilerin görüs ve önerilerinin yer aldigi memnuniyet anketlerinin genel degerlendirilmesi ve analizi hususunda, Kalite Koordinatörlügü tarafindan birim bazinda Eczacilik Fakültesi ile kalite toplantisi gerçeklestirildi.

EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akin Levent, Rektör Yardimcisi ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci, Eczacilik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Öztekin Algül, Dekan Yardimcisi Prof. Dr. Suat Çolak ve Dr. Ögretim Üyesi Muhammed Fatih Polat, Eczacilik Fakültesi Ögretim üyeleri ve Kalite Koordinatörlügü üyelerinin yer aldigi toplantida Kalite Koordinatör Yardimcisi Arastirma Görevlisi Dr. Mehmet Kürsat Öksüz tarafindan sunum yapildi. Toplantida üniversitenin kalite güvence sistemi ve kalite faaliyetleri konusunda bilgilendirilme yapilarak anket sonuçlarindan elde edilen geri bildirimler dogrultusunda yapilacak olan iyilestirme faaliyetleri görüsüldü.
Kaynak: İHA