Metro'nun Adana Magazasi 25. Yilini Kutluyor

Adana'nin yerel lezzetlerini koruyan ve bu lezzetleri müsteriler ile bulusturan magaza, en yakin is ortaklarindan olan otel, restoran ve kafelere yönelik hizmetleri ile de bölgeye katkida bulunuyor.

Metro'nun Adana magazasi, kentte faaliyete baslamasinin 25. yil dönümünü kutluyor.

Metro Türkiye'den yapilan açiklamaya göre, Metro Türkiye'nin en büyük 6. magazasi olan Metro Türkiye Adana magazasi, çeyrek asirdir kentte faaliyet gösteriyor.

Adana için iyi olani yapmak amaciyla birçok çalismaya imza atan Metro Türkiye, salgin döneminde "Küçük Isletmem Için" hareketi kapsaminda verdigi maddi desteklerle otel, restoran ve kafelerin yaninda yer alirken, Adanalilarin alisveris deneyimini daha da iyilestirmek adina Metro Fast gibi modern çözümleri de sunuyor.

Türk mutfaginin zengin potansiyelini ortaya çikarmak için Adana'nin yerel lezzetlerini koruyan ve bu lezzetleri müsteriler ile bulusturan magaza, en yakin is ortaklarindan olan otel, restoran ve kafelere yönelik hizmetleri ile de bölgeye katkida bulunuyor.

- Indirim kampanyasi

Magaza, bugünün önemi nedeniyle bir indirim kampanyasi da baslatti. 21-27 Haziran'da geçerli kampanya kapsaminda, isletmelerin temel ihtiyaçlarinin karsilanmasina yönelik ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler yapilacak.

25 yildir Çukurova bölgesine hizmet veren ve Metro Türkiye'nin en büyük 6. magazasi olan Adana magazasi otel, restoran ve kafe isletmelerinin bir numarali is ortagi olma vizyonuyla çalismalarini salginda araliksiz sürdürüyor.

Metro Türkiye'nin ülke genelinde is ortaklariyla birlikte gerçeklestirdigi "Küçük Isletmem Için" hareketi kapsaminda, Adana'daki 40 isletmeye isletme basina 5 bin liralik ürün ve servis desteginde bulundu.

- "Adana'nin gelisimine katkida bulunmaya devam edecegiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Metro Türkiye Adana Magazasi Müdürü Hakan Atak, sunlari kaydetti:

"Türkiye'ye yatirim yapan ilk uluslararasi perakendeci unvanina sahip bir perakende sirketinin Adana magazasi olarak faaliyet gösterdigimiz 1996 yilindan bu yana biz de Çukurova bölgesinde öncü uygulamalarimizla ekonomik katma deger yaratiyoruz. Adana'da magazamiza kayitli alisveris yapan toplam 2 bin 200 HORECA müsterimiz bulunuyor. HORECA isletmelerinin sofralarini farkli kilacak, vegan, diyabetik, organik, cografi isaretli toplam 22 bin çesit ürünümüzle sektörün tedarik noktasiyiz. Magazamizda HORECA için özel bu ürünler içerisinde balik ürünlerimiz de bulunuyor. 85'ten fazla balik çesidiyle sehrin en büyük balik noktasiyiz. Ayni sekilde hem kirmizi hem de beyaz et grubunda yine kalite ve çesit ile sehrin en büyük et magazasiyiz. Yaklasik 200'den fazla çesit peynir ile sehrin güçlü sarküteri noktasiyiz. Özellikle Ultra Fres guruplarimiz bizi sehirde HORECA için çok önemli kilmakta. Yöresel ürünler noktasinda ise halihazirda reyonlarimizda 20'den fazla Adana markasi bulunuyor. Sunar Yag, Beta Çay, Çay Çiftlik süt ürünleri, Aykan Sos, Doganay Salgam, Bal Ikizi Seker, Pak Yürek, Anavarza ve Binboga Bal, Peros Deterjan, Fuji Klima bu ürünlerimizden baslicalari."

Atak, isletmeleri desteklerken magazayi ziyaret eden müsterilerine de en iyi denemi sunmak için yeni projeler hayata geçirdiklerini aktararak, "Bu kapsamda Metro Fast çözümümüzü özellikle pandemi ile artan hizli, kolay ve temassiz alisveris ihtiyacini karsilamak üzere Adana magazamizda da uygulamaya soktuk. Müsterilerimizin kasada bekleme dönemini bitiren ve alisveris için toplamda harcanan süreyi dakikalara düsüren böylesi önemli bir uygulamayi Adana'daki müsterilerimizin kullanimina sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çeyrek asirdir oldugu gibi gelecekte de ülkemizin en büyük sehirlerinden olan, bölgemizin tarim, ticaret ve kültür merkezi Adana’nin gelisimine katkida bulunmaya devam edecegiz. Bunu yaparken çalisanlarimiz ile birlikte Adana için ‘en iyi’ olani yapmak amaciyla çalisacagiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA