Balikpazari Yollari Yenileniyor

Gemlik’in en islek yollarindan biri olan Balikpazari Avukat Özgür Aksoy Caddesi’nde Gemlik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen çalismalari yerinde inceleyen Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, “Caddemizi Gemlik’e yakisir hâle getirecegiz” dedi.

Balikpazari Yollari Yenileniyor
Gemlik Belediyesi yol yapim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ilçenin Balikpazari Mahallesi, Avukat Özgür Aksoy Caddesi’nde Gemlik Belediyesi öncülügünde BUSKI ekipleri tarafindan kanalizasyon ve yagmur suyu çalismalari, UEDAS tarafindan elektrik hatlarinin yer altina alinmasi çalismalarinin sona ermesinin ardindan Gemlik Belediyesi de yol ve kaldirim çalismalarini baslatti.

Balikpazari Mahallesi’ndeki çalismalari yerinde inceleyen Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, “Bu caddemiz Gemlik’in en eski caddelerinden biri, kurumlarla irtibata geçerek bu caddemizde altyapi çalismalarinin yatirim programina alinmasini sagladik. Caddemizde 600 metrekare kilitli parke tasi ve 1200 metre bordür tasi çalismasi gerçeklestirecegiz. bunun altina atacagimiz 150 metreküp beton ile yolu saglamlastiracagiz” dedi.

“Gemlik’te yol çalismalarimizi araliksiz sürdürecegiz”

Gemlik Belediyesi tarafindan ilçenin birçok noktasinda yol çalismasi yaptiklarini ifade eden Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, “Ekiplerimiz tarafindan bu yil yaptigimiz çalismalar 25 bin metrekareyi geçti. Esref Dinçer Mahallemizde yol sikintisi çeken hastane alti bölgesinde 8 bin metrekare yol çalismasi, köylerimizde sürdürdügümüz yol çalismalari ve Balikpazari Mahallemizde Sehit Avukat Özgür Aksoy Caddesi ve ara sokaklarinda sürdürdügümüz yol çalismalariyla Gemlik’te çok sayida bölgenin ulasimdaki kalitesini arttirdik” diye konustu.

Kaynak: İHA