Radikal Okullarindan YKS'ye Hazirlanan Ögrencilerine Profesyonel Destek

20 yillik tecrübesiyle Türkiye’de egitime yön veren Radikal Okullari tarafindan Bornova ve Buca kampüsünde Klinik Psikolog Ümit Yilmaz Güven’in “YKS’ye 10 Gün Kala” adli semineri düzenledi. Seminer, ögrenciler tarafindan büyük ilgi gördü.

Radikal Okullarindan YKS'ye Hazirlanan Ögrencilerine Profesyonel Destek
YKS’ye hazirlanan Radikal Okullari 12. sinif ögrencileri, sinava 10 gün kala Klinik Psikolog Ümit Yilmaz Güven’in “YKS’ye 10 Gün Kala” adli seminerine katildi.

Sinava hazirlanan tüm ögrencilerin içinde bulunduklari stres, beklentileri karsilama, anksiyete ve gelecek kaygisi gibi konular uzman destegiyle keyifli bir ortamda degerlendirildi. Klinik Psikolog Ümit Yilmaz Güven yaptigi seminerde, ögrencileri kaygilarindan uzaklastirmaya çalisip motive etti. Ayrica geçmis yillarda sorulan sorularla ilgili kisa ve basit çözümlerle ögrencilerin “zor soru” algisini farkli açidan degerlendirmelerini sagladi. Sinava bu kadar kisa süre kala yapilmasi gerekenleri “Reçete” basligi altinda ögrencilerle paylasan Güven, ögrencilerin zihinlerini ve bedenlerini rahatlatmalarini saglayacak yoga egzersizlerini ve yöntemlerini sözlü ve yazili olarak aktardi. Ögrencilerin ve dinleyen ögretmenlerin keyif aldigi seminerden dolayi Radikal Okullari rehberlik servisi, katkilarindan dolayi Klinik Psikolog Ümit Yilmaz Güven’e tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA