Standard Profil Grubu'na Ihracatin Yildizlari Ödülü

Otomotiv sektörünün sizdirmazlik profil sistemlerinde Türkiye’nin lider sirketi Standard Profil Grubu Türkiye’nin en çok kauçuk ihraç eden 2’inci firmasi ödülüne layik görüldü.

Standard Profil Grubu'na Ihracatin Yildizlari Ödülü
Standard Profil Grubu, Istanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri Ihracatçilari Birligi (IKMIB) tarafindan düzenlenen Ihracatin Yildizlari ödüllerinde, “Diger kauçuk esyalari ihracati” kategorisinde ikincilik ödülüne sahip oldu.

Türkiye ekonomisine ihracatla büyük katki saglayan kimya sektörünün basarili firmalari ödüllendirildigi ödül töreni Ticaret Bakan Yardimcisi Riza Tuna Turagay, Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) Baskani Ismail Gülle ve IKMIB Yönetim Kurulu Baskani Adil Pelister’in katilimiyla gerçeklestirildi.

Istanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri Ihracatçilari Birligi’nin (IKMIB) düzenledigi Ihracatin Yildizlari Ödül Töreninde Standard Profil Grubu, bu yil da ödül kazanan firmalar arasinda yerini aldi. Grup, 2020 yilinda gerçeklestirdigi üretimle Türkiye’nin en çok kauçuk ihraç eden 2’inci firmasi ödülüne layik görüldü.

Plastikten kozmetige, ilaçtan kauçuga, medikalden boyaya kadar kimyanin farkli alt sektörlerindeki 10 binden fazla ihracatçi firmayi temsil eden IKMIB tarafindan, sektör temsilcileri ödüllendirildigi Ihracatin yildizlari Ödül Töreni’ne Standard Profil Grubu adina Kurumsal Iletisim Müdürü Gülbin Gayretlier Dülger katildi.

Türkiye’nin sizdirmazlik alaninda en büyük kurulusu adina ödül almaktan memnuniyet duydugunu belirten Dülger sunlari aktardi; "Standard Profil Grubu olarak 7 ülkede 11 fabrikamiz ve 8000 çalisanimiz ile dünya devi otomotiv üreticilerine sizdirmazlik profili tedarik ediyoruz. Dünyada 11 farkli ülkeye dagilmis temsilcilik ofislerimiz ve Ar-Ge merkezlerimizle mobiliteyi güvenilik ve konforla bulusturarak hayata deger katmaya devam ediyoruz. 1991’de yaptigimiz ilk ihracattan bugüne kadar, ülkemize katki saglamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu sene de yaptigimiz ihracat için ödül almanin gururunu yasiyoruz. Kaliteli ve rekabetçi ürünler disinda, inovasyon da ihraç eden Standard Profil adina aldigimiz bu ödül için, emegi geçen tüm çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyoruz."
Kaynak: İHA