Battalgazi'de 'Babalar Günü' Renkli Etkinliklerle Kutlandi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi, hayatin gerçek kahramani babalarin ‘Babalar Günü’nü Semsiye Sokak’ta düzenlenen özel bir etkinlikle kutladi. Etkinlige katilan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Evlatlarini, ailesini koruyan, kollayan, cefakar babalarin bu özel günü kutluyorum” dedi.

Battalgazi'de 'Babalar Günü' Renkli Etkinliklerle Kutlandi
Battalgazi Belediyesi, her yil Haziran ayinin üçüncü Pazar günü kutlanan ‘Babalar Günü’ne özel bir program düzenledi.

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan Semsiye Sokak’ta düzenlenen ‘Neseli Babalar Günü’ etkinligi, vatandaslardan yogun ilgi gördü. Etkinlige katilan babalar ve çocuklari, müzik ziyafeti esliginde masa tenisi, langirt ve satranç oynayarak, karsilikli resim çizdiler. Müzik esliginde çocuklariyla karsilikli dans etmeyi de ihmal etmeyen babalar, çocuklariyla keyif dolu anlar yasadilar.

Babalardan Güder’e tesekkür

Battalgazi Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinligin çok mutluluk verici olduguna dikkat çeken babalar, “Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, çok güzel etkinlik düzenlemis. Kendisine tesekkür ediyoruz. Çok güzel bir etkinlik olmus. Çocuklarimizla güzel zaman geçirdik. Kötü bir süreçten geçiyoruz inanin ki böyle seylere ihtiyacimiz var. Emegi geçen herkese minnettariz” seklinde konustu.



“Tüm babalarin özel gününü kutluyorum”

Babalar Günü’ne özel düzenlenen etkinlige katilan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Tüm babalarimizi hürmetle ve saygiyla önlerinde egiliyoruz. Iyi ki varsiniz. Her çocugunun kahramani babasidir. Ülkemizde ve tüm dünyadaki babalarin bu özel gününü tebrik ediyorum. Onlara hürmet ve saygilarimi sunuyorum. Her babanin çocuklarina birakacagi en güzel miras, güzel ahlaktir. Bizler iyi evlatlar yetistirirsek, ülkeler gelisir ve güzellesir. Baba örtendir, baba sevendir, baba sefkatlidir, baba çilekârdir. Çileyi hiçbir zaman hissettirmez. Üstlendikleri sorumluluklarin yani sira gösterdikleri hosgörü, sevgi ve sefkatle aile baglarinin güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu olusmasini saglayan babalar, toplumsal yapimizin sekillenmesinde önemli bir rol oynamaktadir. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, imkânlarini bizim için seferber ederek önümüzü açan, bir ömür boyu maddi-manevi her türlü destegini arkamizda hissettigimiz babalarimiza, gereken saygiyi göstermeyi asla ihmal etmemeliyiz. Battalgazi Belediyesi olarak evlatlarimizin daha güzel yerlerde yetismesini saglamak, anne ve babalarimizin omuzlarindaki yükü almak için bölgemizde egitim merkezleri kurduk, kütüphaneler insa ediyoruz. Evlatlarini, ailesini koruyan, kollayan, cefakâr babalarin bu özel gününü tekrardan kutluyorum. Bütün babalara aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, saygilarimi sunuyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA