HDP Saldirgani Böyle Yakalandi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Izmir’de, bir kisinin öldügü HDP Il Baskanligina yönelik saldiri zanlisinin yakalanma görüntüleri ortaya çikti.

HDP Saldirgani Böyle Yakalandi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Konak ilçesinde, HDP Izmir Il Baskanliginin bulundugu binaya dün saat 11.05 civari O.G. isimli bir sahis girdi. O.G.’nin içeriye girmesinin ardindan binadan kisa süre sonra silah sesleri geldi. Kisa bir süre sonra zanlinin, parti çalisani Deniz Poyraz’i öldürdügü belirlendi. Olay sonrasi bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi. Polis, daha sonrada saldirganin etkisiz hale getirilmesi için bir operasyon baslatti.

O anlar kamerada

Öte yandan O.G. isimli saldirganin yakalanma anlari kameraya yansidi. Görüntülerde operasyon baslatan polisin, saldirgani gözaltina aldigi anlar kameraya yansiyor.

Iste ilk diyalog

Öte yandan saldirgan O.G.’nin, olay sonrasi gözaltina alindigi ilk anlarda polisle diyalogu da kameralara yansidi. Polisin ne is yaptigi ve ismini sormasi üzerine O.G., “Kemalpasa’da çalisiyordum, istifa ettim. Kimseye zarar vermedim, bir kisiye ates ettim” dedigi duyuluyor.

Ayrica süphelinin, bina çevresinde birkaç kez kesif yaptigi, bina içerisine girdiginde orada bir kaç kisinin olabilecegini düsündügünü söyledigi de ögrenildi.

Öte yandan zanlinin islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA