Sakarya YÖS-2021 Sinavi Basariyla Tamamlandi

Sakarya Üniversitesi, Uluslararasi Ögrenci Seçme Sinavi, Sakarya YÖS’ü yurt içi ve disinda pandemi sartlarinin olumsuz kosullarina ragmen 12 Haziran 2021 tarihinde basariyla gerçeklestirdi.

Sakarya YÖS-2021 Sinavi Basariyla Tamamlandi
Sakarya YÖS-2021 sinavi, yurt içinde Istanbul (Avrupa ve Anadolu), Ankara, Sakarya, İçel ve Van’da; yurt disinda ise Pakistan (Islamabad ve Lahor), Özbekistan (Taskent), Arnavutluk (Tiran), Tanzanya (Zanzibar), Katar (Doha), Azerbaycan (Bakü) ve Somali (Mogadisu ve Hargeisa)’deki sinav merkezlerinde gerçeklestirildi.

Toplamda 5 binden fazla adayin ter döktügü Sakarya YÖS-2021 sinavi, pandemi önlemleri çerçevesinde basarili bir sekilde tamamlandi. Bu yil ilk defa sinavin gerçeklestirildigi Pakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Arnavutluk ve Katar’da ilerleyen döneme iliskin olasi is birlikleri resmi kurum yetkilileri ile yapilan görüsmelerde ele alindi. Sakarya Üniversitenin uluslararasilasmasina ve uluslararasi etkinligine önemli katkilari olan Sakarya YÖS sinavi sonuçlarinin 21 Haziran 2021 tarihinde açiklanmasi planlanmaktadir.
Kaynak: İHA