AK Parti Edirne Il Baskani Iba, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Edirne Il Baskani Belgin Iba köy ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Edirne Il Baskani Iba, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
AK Parti Edirne Il Baskanligindan yapilan yazili açiklamaya göre Iba ve beraberindeki heyet, Uzunköprü ilçesine bagli Karayayla, Çiftlikköy, Çaliköy, Gemiciköy, Kurduköy, Kiremitçisalih ile Eskiköy köylerini ziyaret ederek, vatandaslar ve muhtarlarla sohbet etti.

Iba, salgin sürecinde alinan önlemler ve devam eden çalismalar hakkinda da bilgi aldi.

Köylerin ihtiyaçlarinin çözümü için çalismalar yaptiklarini belirten Iba, daha önce merkeze bagli köyler ile Havsa ilçesinin köylerini ziyaret ettiklerini animsatti.

Edirne'de ulasmadiklari hane birakmayacaklarini belirten Iba, "Köylerimiz bizim can damarimiz. Muhtar ve vatandaslarimizin sorunlarini dinleyip, notlarimizi aliyoruz. Köylerimize her zaman destek vermeye devam edecegiz. Köy sakinlerimize misafirperverliginden dolayi tesekkür ederim. Vatandasimizin derdi bizim derdimizdir. Vatandasimizin en iyi hizmeti almasi ve partimizin basarisi için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldigimiz yerden köy ziyaretlerimize yogun bir sekilde devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Ilçe ilçe, köy köy ziyaretler geçeklestirdiklerini aktaran Iba, sunlari kaydetti:

"Hemserilerimizle karsilikli oturup çay içmek, dükkanindaki Ahmet bey, penceredeki Ayse teyze, köy meydaninda selamlastigimiz Sadik amca... Hepsiyle birebir görüsebilmek, hepsinin sikintilarini dinleyebilmek, hepsine ulasabilmek bizim AK Parti Edirne Teskilati olarak en büyük önceliklerimizdendir.

Biz, vatandasimizla iletisimi bir seçim yatirimi olarak görmeyiz, bugün bir seçim yok fakat biz yine de sahalarda olup Edirne'mizin gerçek sahipleri olan vatandaslarimizla bir arada olmayi her seyin üstünde tutariz. Hemserilerimizi dinleyip anladikça, onlarla hemhal oldukça mutlu ve basarili olabiliriz."

Kaynak: AA