Vali Yazici Açiklamasi ' Jandarma 182 Yildir Mazlumun Yaninda Zalimin Karsisinda'

Jandarma Teskilatinin 182’nci kurulus yildönümü kutlama etkinlikleri kapsaminda, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Mustafa Basoglu ve beraberindeki heyet, Antalya Valisi Ersin Yazici’yi makaminda bir araya geldi. Vali Yazici ziyarette “Jandarma Teskilatimiz 182 yildir mazlumun yaninda zalimin karsisindadir” dedi.

Vali Yazici Açiklamasi ' Jandarma 182 Yildir Mazlumun Yaninda Zalimin Karsisinda'
Jandarma Teskilatinin 182’nci Kurulus Yildönümü münasebetiyle Antalya Il Jandarma Komutani Tuggeneral Mustafa Basoglu ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazici’yi ziyaret etti. Misafirleriyle ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazici, ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek tüm Jandarma Teskilatinin Kurulus Yildönümü’nü kutladi.

Jandarma Teskilatinin kuruldugu günden bugüne kadar, yurdun dört bir yaninda, huzur ve güvenligimiz için mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat fedakarca ve kahramanca görev yaptigini dile getiren Vali Yazici, “Toplumun huzur ve güvenliginin saglanmasindaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teskilatimizin kurulusunun 182’nci yilini kutlamanin onur ve gururunu yasiyoruz. Gurur duydugumuz her yönüyle örnek bir teskilata sahibiz. Gerek Emniyet Teskilatimiz gerekse Jandarma Teskilatimiz bizler için, halkimiz için çok büyük öneme sahip. Jandarma Teskilatimiz, dün oldugu gibi bugün de, toplumun huzur ve güvenliginin saglanmasi için büyük basarilara imza atiyor ve atmaya da devam edeceklerine süphem yok” dedi.



“Insanlar için saglik ve üvenlik her seyden önce gelir”

Antalya’nin bir turizm sehri olmasindan ötürü güvenligin çok büyük önem arz ettigini belirten Vali Yazici, “Dünyanin neresinde olursaniz olun insanlar için saglik ve güvenlik önce gelir. Antalya’miz önemli bir turizm sehri, ülkemizin dünyaya açilan kapisi. Bu sebeple güvenlik olmazsa olmazimiz. Jandarma Teskilatimiz ve Emniyet Teskilatimiz oldukça basarili islere imza atiyor. Antalya bir huzur sehriyse bu, teskilatlarimizin sayesindedir. Basarili isler çikaran, sehrimizin güvenli ve huzurlu olmasina büyük katki sunan jandarma mensuplarini kutluyorum” seklinde konustu.



“Pandemi döneminde halk ile devlet arasinda önemli bir köprü görevi gördüler”

Konusmasinda pandemi dönemine de deginen Vali Yazici, “Jandarma Teskilatimiz, kurulusundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmus, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlügünün korunmasi, milletimizin huzur ve güvenliginin saglanmasi yönündeki hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmistir. Jandarmamiz sahadaki basarilarinin yaninda sosyo-kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasinda önemli bir köprü görevi görmüstür. Pandemi sürecinde de vatandaslarimiza karsi fedakar, hosgörülü ve yardimsever yüzüyle yüce milletimizin yaninda olmaya devam etmislerdir” dedi.



“Gelisen ve yenilenen teknolojiyle göreve devam”

Jandarma Teskilatinin her geçen gün kendisini gelistirerek ülkemizde huzur ve güvenligin temininde çok önemli bir yere sahip oldugunu aktaran Vali Yazici, “Güvenlik birimleri olarak suçluyu ve suçu bulma, suçlulari caydirma noktasinda teknolojiyi çok iyi kullanmamiz gerekiyor. 30 yillik mülki amirlik yasamimda teskilatimizin gelisen teknolojisi ve donanimli insan kaynagi ile çok önemli basarilara imza attigini gördüm. Bu yönüyle topluma, bizlere güven vermeye devam ediyor. Jandarmamiz her geçen gün kendisini gelistirerek ülkemizde huzur ve güvenligin temininde çok takdir edilecek bir yere ulasmistir. Jandarma Teskilatimiz 182 yildir mazlumun yaninda zalimin karsisinda olmus ve olmaya da devam edecektir. Allah yolunuzu bahtinizi açik etsin. Jandarma Teskilatinin 182’nci kurulus yil dönümünü kutluyor, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, görevleri sirasinda sehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle aniyor, tüm Jandarma Teskilatina basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA