TÜGIAD, Marka Isimlerle Yeni Ufuklar Açiyor

TÜGIAD tarihinde ilk olan ‘Yaza Merhaba’ çalistayi, Sundia By Liberty Exclusive Fethiye’de gerçeklesti. TÜGIAD’in birçok subesinden katilim saglanan çalistayda Yazar Metin Hara, Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel, Executive Coach Tuna Aktuna TÜGIAD üyeleriyle bir araya geldi.

TÜGIAD, Marka Isimlerle Yeni Ufuklar Açiyor
TÜGIAD Genel Baskani Nilüfer Çevikel yaptigi açiklamada, “Alaninda marka isimler ile üyelerimizin ticaret hacmine katki saglamayi hedefledigimiz gibi kisisel gelisimlerini de ihmal etmiyoruz. Salgin sebebiyle dijital platformlarda gerçeklestirdigimiz bulusmalari bu kez turizm sektörünün önemine dikkat çekmek için Fethiye’ye tasidik” dedi.

Türkiye Genç Is Insanlari Dernegi’nin (TÜGIAD) ilk kadin baskani olarak tarihe geçen Nilüfer Çevikel baskanliginda TÜGIAD, ilkleri yasamaya devam ediyor. TÜGIAD’in ilk olarak gerçeklestirdigi ‘Yaza Merhaba’ etkinligine TÜGIAD’in birçok subesinden katilim saglandi. Fethiye’de bir otelde gerçeklesen ve 2 gün süren etkinlikler kapsaminda ana gündem maddelerini dis politika ve ekonomi olusturdu. TÜGIAD üyelerinin kisisel gelisimine yönelik seminerlerin de gerçeklestigi bulusmada birbirinden önemli 3 isim, TÜGIAD üyeleriyle bulustu. Yazar Metin Hara kisisel gelisim alaninda, Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM), Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi (BTSO) ve birçok kurulusa sundugu katkilarla da bilinen Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel dünya ve Türkiye ekonomisi konularinda öngörülerini paylasarak TÜGIAD üyelerine tavsiyelerde bulunurken son olarak Executive Coach Tuna Aktuna ile TÜGIAD üyeleri seminerlerini tamamladi.

Iki gün süren ve 3 seminerin gerçeklestigi ‘Yaza Merhaba’ bulusmasini degerlendiren TÜGIAD Genel Baskani Nilüfer Çevikel, “Çok uzun bir süre sonra yüz yüze ve konaklamali bir sekilde gerçeklestirdigimiz bulusmada bir araya geldik. Dijital platformlarda alaninda birçok önemli isimle üyelerimizi bulusturmustuk. Bugün de fikirleri ve düsünceleriyle marka olmus 3 isimle 2 gün süren çalistay gerçeklestirdik. TÜGIAD, ilkleri yasatmaya devam edecek. TÜGIAD üyelerimizin gelisimine ve is hacmine katki saglayacak birçok etkinlige imza atmaya devam edecegiz. TÜGIAD subelerimizden katilim saglayan üyelerimiz ve birbirinden degerli konuklarimiz esliginde örnek bir etkinlige imza attik. Üyelerimizin taleplerinin, bu tür seminerlerin devam etmesi yönünde olmasi bizleri mutlu etti” açiklamasinda bulundu.

TÜGIAD’in çok büyük bir aile oldugunun altini çizen Baskan Çevikel, “Turizm, ülkemizin için en önemli gelir kaynaklarimizdan bir tanesi. Geçtigimiz yil salgin sebebiyle büyük hasara ugrayan turizm sektörünün, devletimizin attigi adimlar ve asi çalismalariyla yeniden bir ivme kazanacagini öngörüyoruz. Bu anlamda TÜGIAD olarak turizmin önemini her firsatta vurguladigimiz gibi çalistayimiz için de Türkiye’nin cennet kösesi Fethiye’yi tercih ettik. TÜGIAD, çok büyük bir aile. Hem turizm sektörünün önemine vurgu yapmak, hem de üyelerimizin birbirleriyle olan baglarini güçlendirmek amaciyla Fethiye’yi seçtik. Önümüzdeki aylarda farkli sehirlerde yeni bulusmalar planliyoruz. TÜGIAD, ilkleri yasamaya devam edecek. Katilim saglayan tüm üyelerimize tesekkür ediyorum. Çok degerli tavsiyelerde bulunarak etkinligimize renk katan Yazar Metin Hara’ya, ekonomi alanindaki tavsiyeleri ile is dünyamiza isik tutan Dr. Can Fuat Gürlesel’e ve son olarak hedeflerimize nasil ulasacagimiza dair görüslerini paylasan, koçluk mentorluk kavramlarini daha iyi anlamamizi saglayan Executive Coach Tuna Aktuna’ya TÜGIAD adina yürekten tesekkür ederim. TÜGIAD ailesi, Türkiye’nin gelecegi için her zaman her yerde çalismaya devam edecek” dedi.

Kisisel gelisim alaninda yazdigi kitaplarla büyük ses getiren Metin Hara’ya, TÜGIAD üyeleri ile bir araya gelecegi seminer öncesinde sürpriz yapildi. Metin Hara, seminer öncesinde sahnede dogum günü pastasini görünce saskinligini gizleyemedi. Yapilan jest karsisinda mutlulugunu dile getiren Hara, TÜGIAD ailesine tesekkür etti. Sürprizin ardindan Hara’nin sunumunu TÜGIAD üyeleri dikkatle takip etti.
Kaynak: İHA