Rekabet Kurulu Bazi Devralma Ve Birlesme Islemlerine Onay Verdi

Rekabet Kurulu, bazi devralma ve birlesme islemlerine izin verilmesini kararlastirdi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kurul, KT ROA Pte. Ltd'nin kontrolünün Kellogg Tolaram Noodles Singapore Pte. Ltd ile ana sirketleri tarafindan devralinmasi islemine izin verdi.

India Glycols Limited’in tek kontrolündeki IGL Green Chemicals Private Limited’in ortak kontrolünün, Clariant AG’nin tamamina sahip oldugu istiraki Clariant International AG tarafindan devralinmasi islemi onaylandi.

Igenomix S.L.U.'nun tek kontrolündeki Novalbufera Business, S.L'nin ortak kontrolünün Universal Clinics S.L tarafindan devralinmasi islemi uygun bulundu.

BI Strateji Yazilim Sanayi Ticaret AS’nin tek kontrolünün Komtas Bilgi Yönetimi Danismanlik ve Ticaret AS tarafindan devralinmasi islemine izin verildi.

SYNNEX Corporation, SYNNEX Corporation’in istiraki olan Spire Sub I, Inc. ve Spire Sub II LLC ile Apollo Management, LP’nin kontrolünde olan Tiger Parent (AP) Corporation'in birlesmesi islemi uygun görüldü.

Dogan Ailesi ve Turkcommerce B.V’nin ortak kontrolünde olan D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret AS’nin tek kontrolünün Hanzade Vasfiye DOGAN BOYNER’e devredilmesi islemine onay verildi.

Atademir Gida Sanayi ve Ticaret AS'nin tek kontrolünün Yildiz Holding AS, Bülend Örgen ve Ayse Örgen’in paylarinin devralinmasi yoluyla Beyda Gida Ürünleri Sanayi ve Ticaret AS tarafindan devralinmasi islemine izin verildi.

Kaynak: AA