Baskan Çinar Ve Eyyüp Kadir Inan AK Partili Gençlerle Bulustu

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ve AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan, Malatya’da gençlerle bir araya geldi.

Baskan Çinar Ve Eyyüp Kadir Inan AK Partili Gençlerle Bulustu
AK Parti Malatya Gençlik Kollari Baskanligi tarafindan yapilan organizasyonda, AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan ile Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ve partinin gençlik kollari üyelerinin katildigi bir toplanti yapildi. Toplantida açilis konusmasi gerçeklestiren AK Parti Malatya Il Gençlik Kollari Baskani Muhammed Sinan Özhüsrev, istisare için bir aya geldiklerini söyledi.



AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan da gençlerin coskusunu kutlayip, “Iste bu tablo 2023 tablosu ve 2053 habercisi. Bu gün buradaki AK gençlik insallah 2023 de sandiklara Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan mührünü en güçlü sekilde vuracaklar” dedi.

Inan, “Z kusagi AK Partiye oy vermeyecekmis. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan gençlik uzaklasiyormus. Gelsinler buradaki enerjiye heyecana baksinlar” ifadelerini kullandi.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise, “AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani Eyyüp Kadir Inan’i Malatya’mizda agirlamaktan dolayi onur ve seref duydugumuzu ifade ediyorum. Burasi kadim sehrimiz Yesilyurt’dumuz ve Battalgazi’miz Malatya’mizin en büyük ilçeleri. Büyüksehir ve diger ilçelerimizde oldugu gibi yerelde bizler de memleketimize hizmet için çalisiyoruz. Elimizden gelen gayreti göstererek çalismaya gayret gösteriyoruz. Türkiye’de gerçekten AK Parti yerel yönetimlerde oy oraninda buradan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan buradan destek verdik. Sag olsun bizler taleplerini ve isteklerini bakanlarimiz hiçbir zaman geri çevirmediler. Suanda hem Yesilyurt hem de Battalgazi her tarafinda santiye gibi çalismalar var” dedi.

Çinar, hizmet yaparken gençleri de düsündüklerini belirtip, "Bizler Yesilyurt Belediyesi olarak 2021 yilini gençlik ve spor yili olarak ilan ettik. Suana kadar 30 üzerine ihale ettigimiz hizmetlerde çalismalar sürüyor. Sehrimizin hemen hemen yer yerinde spor alanlar ve yüzme havuzlari gençlik merkezleri hali saha gençlerimizin spor yapacagi alanlari olusturduk” seklinde konustu.

Kaynak: İHA