Ukraynali Modelin Balkondan Düserek Ölümüne Iliskin 1 Süpheli Tutuklandi

Sancaktepe’de Ukraynali model Anzelika Sraufant’in balkondan düserek ölümüne iliskin gözaltina alinan erkek arkadasi B.E., “kasten öldürme” suçundan tutuklandi. Süpheli mahkemedeki sorgusunda genç kadinin kendisini balkondan asagi attigini söyleyerek, “Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayip düstü” dedi.



Sancaktepe’de Ukraynali model Anzelika Sraufant’in (33) balkondan düserek ölümüne iliskin Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan yürütülen sorusturma sürüyor. Sorusturma kapsaminda olay sirasinda evde bulunan erkek arkadasi B.E. (32) gözaltina alindi.

“Ellerimden kayip düstü”

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli mahkemedeki sorgusunda, “Olay sirasinda evde Anzelika ile ikimizdik. Balkondan kendisini asagiya atti. Balkonda ben kendisini tutuyordum ancak ellerimden kayip düstü. Daha önce de kendini öldürmek için intihar girisiminde bulundu. Defalarca kez bileklerini keserek fotograflar atti. Aleyhime olan hususlari kabul etmiyorum” diyerek serbest birakilmayi talep etti.

Süpheli Nöbetçi Anadolu Sulh Ceza Hakimligince “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme, süpheli B.E.‘nin üzerine atili suçu isledigine dair kuvvetli suç süphesinin varligini gösteren somut delillerini bulundugunu, delillerin toplanmamis olmasi dikkate alindiginda adli kontrol tedbirinin bu asamada yetersiz olacagini, öngörülen cezanin alt ve üst siniri dikkate alindiginda tutuklama tedbirinin orantili oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA