Kusadasi Belediyesi Minik Jimnastikçileri Agirladi

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, 19. Uluslararasi Olimpiyat Umutlari Venera Cup 2021 Ritmik Jimnastik yarismasinda dereceye giren Kusadali sporculari makaminda agirladi. Sporculara çesitli hediyeler veren Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, “Madalya kazanarak bizleri gururlandirdiniz. Basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.

Kusadasi Belediyesi Minik Jimnastikçileri Agirladi


Uluslararasi Olimpiyat Umutlari Venera Cup Ritmik Jimnastik turnuvasi pandemi nedeniyle Mayis ayinda online olarak yapildi. Yarismaya, 11 ülkeden 70 sporcu katildi.

Iki gün süren turnuvada Kusadali sporcular çesitli kategori ve aletlerde 7’si altin, 3’ü gümüs olmak üzere toplam 10 madalya ile 4 kupa kazandi.

Basarili jimnastikçiler Nil Ersoy (12), Afire Eva Akburu (11), Leysan Ada Yilmaz (10), Melina Yikilmaz ( 10), Mila Tulum (8), Aylin Pat ( 8) ile Kayla Mira Yilmaz (7) aileleriyle birlikte Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan’i makaminda ziyaret etti. Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, sporculari tebrik ederek çesitli hediyeler verdi.

“Bizleri gururlandiriyorsunuz"

Gençlerin fiziksel ve ruhsal gelisimlerinde sporun çok önemli bir yeri oldugunu vurgulayan Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, “Sizler gibi genç arkadaslarimiz elde ettikleri uluslararasi basarilarla bizleri gururlandiriyor. Belediye Baskanimiz Ömer Günel adina hepinize tesekkür ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum. Kusadasi Belediyesi olarak her zaman genç sporcularimizin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA