Is Yerlerinin Önünde Ne Bulurlarsa Çaldilar

Konya’da is yerlerinin önünde bulunan esyalarin kimligi belirsiz kisi ya da kisiler tarafindan farkli yer ve farkli zamanlarda çalinmasi güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Is Yerlerinin Önünde Ne Bulurlarsa Çaldilar
Ilk olay, merkez Karatay ilçesinde bulunan bir is yerinin önünde yasandi. Edinilen bilgiye göre, araciyla is yerinin önüne gelen ve kimligi henüz belirlenemeyen sahis, is yerinin önünde bulunan semsiye ayaklarini tek tek aracinin üstüne yükledi. Daha sonra is yeri önündeki paketli malzemeleri alarak aracin ön koltuguna atarak oradan uzaklasti.

Ikinci olay ise, merkez Selçuklu ilçesi Genç Osman Caddesi üzerinde bulunan markette yasandi. Elektrikli bisikletle gelen iki kisi market önünde bulunan bos kasalari ve yeni gelen sicak simit ve pogaça kasalarini çaldi. Marketten daha önce de sebze meyve kasalari, hayir askisi, karpuz, kavun gibi malzemelerin de çalindigi ögrenildi. Öte yandan, çevrede çok sayida esnafin durumdan sikayetçi oldugu ögrenildi.

Market sahibi Hasan Çaliskan, “Geçen hafta sabah saatlerinde dükkana hirsiz girdi. Disarida ne varsa alip götürdüler. Disariya esyamizi birakamiyoruz. Komsu dükkanlara da gelen oldu. Biz artik biktik, yorulduk. Biz sadece bu adamlara çalisiyoruz artik. Her seyimizi alip götürüyorlar. Disariya karpuz, sebze, meyve koyuyorduk önceden adamlar onu bile çalip götürüyorlar. Içinde ne var ne yok hepsini alip götürüyorlar. Sadece bir kere degil buraya 3-5 kere daha geldiler, ayni kisiler mi bilmiyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA