Eyüpsultan'da IETT Otobüsü MOBESE Diregine Çarpti

Eyüpsultan’nda fenalasan sürücünün kontrolünden çikan IETT otobüsü yol kenarindaki MOBESE diregine çarpti. Kaza sonucu sürücü yara almadan kurtulurken, otobüsün bos olmasi sonucu olasi bir facianin önüne geçildi. Otobüsün çarptigi direk ise devrilerek yan yatti.

Eyüpsultan'da IETT Otobüsü MOBESE Diregine Çarpti
Kaza, saat 10.45 siralarinda Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nurtepe-Mecidiyeköy seferini yapan 34 TP 9777 plakali otobüsün sürücüsü Fatih Kaya (30), tansiyonun düsmesi sonucu fenalasti. Sürücünün kontrolünden çikan IETT otobüsü yol kenarindaki MOBESE diregine çarpti. Kaza sonucu direk devrilerek yan yatarken, otobüsün ön tarafi ise parçalandi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Otobüs MOBESE diregine çarpti

Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik seridi çekerek önlem aldi. Itfaiye ekipleri ise diregin tamamen devrilme ihtimaline karsin yolun bir tarafinda çalisma yapti. Kisa bir süre sonra olay yerine gelen saglik ekipleri ise de sürücü Kaya’yi ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirarak tedavi altina aldi. Çalismalarin ardindan otobüs çekici yardimiyla olay yerinden kaldirirken, devrilen MOBESE diregi için ise çalisma yapildi. Otobüsün bos olmasi sonucu ise olasi bir faciadan dönüldü.

Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA