Cumhurbaskani Erdogan, Türk Kizilay'in Kurulus Yil Dönümünü Kutladi Açiklamasi

'Afet örgütlenmesinden kan bagisina, uluslararasi yardimlardan sosyal faaliyetlere, göç ve mülteci çalismalarindan ilk yardima kadar genis bir yelpazede insanlarin zor zamanlarinda yaninda olan Türk Kizilay'in dünyaya model olan hizmetleriyle iftihar ediyoruz'.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Afet örgütlenmesinden kan bagisina, uluslararasi yardimlardan sosyal faaliyetlere, göç ve mülteci çalismalarindan ilk yardima kadar genis bir yelpazede insanlarin zor zamanlarinda yaninda olan Türk Kizilay'in dünyaya model olan hizmetleriyle iftihar ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligindan yapilan açiklamaya göre Erdogan, 11 Haziran Türk Kizilay'in kurulus yil dönümü dolayisiyla Genel Baskan Kerem Kinik'a mesaj gönderdi.

Türk Kizilay'in milletin merhamet, sefkat ve dayanisma hasletlerinin sembolü oldugunu belirten Erdogan, sunlari kaydetti:

"Türk Kizilay'in kurulus yil dönümünü tebrik ediyorum. Afet örgütlenmesinden kan bagisina, uluslararasi yardimlardan sosyal faaliyetlere, göç ve mülteci çalismalarindan ilk yardima kadar genis bir yelpazede insanlarin zor zamanlarinda yaninda olan Türk Kizilay'in dünyaya model olan hizmetleriyle iftihar ediyoruz.

Dokundugu hayatlari iyilestirmeyi ve insanliga hizmette ülkemizi en iyi sekilde temsil etmeyi sürdürecegine inandigim Türk Kizilay'in tüm mensuplarini ve gönüllülerini en kalbi duygularimla selamliyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum."

Kaynak: AA