Cumhurbaskani Çagrisiyla Pandemiye Kafa Tuttu, Yeni Isyerleriyle 300 Ek Istihdam Sagladi

Diyarbakir’da 37 yili askin bir süredir tatli sektöründe nam salan ve Türkiye’ye birçok farkli tat kazandiran Hacibaba Pastaneleri pandemi sürecine kafa tutarak bu süreçte 8 yeni sube açip, 300 kisiye daha ek istihdam sagladi.

Cumhurbaskani Çagrisiyla Pandemiye Kafa Tuttu, Yeni Isyerleriyle 300 Ek Istihdam Sagladi
Diyarbakir’da 37 yili askin bir süredir tatli sektöründe nam salan ve Türkiye’ye birçok farkli tat kazandiran Hacibaba Pastaneleri, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in çagrisiyla pandemi sürecine kafa tutarak bu süreçte 7 sube 1 destekleyici fabrika ile 300 kisiye daha ek istihdam sagladi. Hacibaba Pastaneleri Diyarbakir ve Istanbul’da 23 sube, 3 fabrika, 850’ye yakin çalisaniyla 37 yillik tecrübe ve kazandirdiklari tatlarla dünyaya kapiyi araladi. Hacibaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Elaldi, 9 milyon TL yatirimi ile yeni açilisi yapilacak olan Istanbul Beylikdüzü Beykent subesi açilisi için vatandaslari davet ederek, gelen taleplere göre açilislara devam edeceklerini kaydetti.

Elaldi, “Istanbul’da 8 yerimiz var, yogun talep üzerine gitmeye çalisiyoruz. Sosyal medya hesaplarimizda Türkiye’nin her yerinde bize talep var, bizlerde yetismeye çalisiyoruz. Bizler Istanbul’da da buna hiz verdik. Istanbul’da basari dünyada baslari anlayisiyla yola çiktik, Insallah dünyada basariyi saglayacagiz. Bu pandemi döneminde 20 ay zarfinda Türkiye’de 8 yer açtik. 2 tanesi Istanbul, 3’ü Diyarbakir, 2 Mardin olmak üzere 7 sube birde destekleyici fabrika kurduk. Bu 8 yerde 300 kisiye daha ek is imkani sagladik. Her seferinde Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in is insanlarina seslenisinde herkes bir nebze olsun elini tasin altina koysun misali bizde elimizi tasin altina koyduk. Yarin saat 14:00’da Beylikdüzü Beykent subemiz, hemen Beylikdüzü Devlet Hastanesine 200 metre ara mesafede, tam merkezi bir yerde tüm dostlarimizi ve halkimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA