Araciyla Seyir Halindeyken Silahli Saldiriya Ugrayan Kisi Agir Yaralandi

Izmir’in Konak ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken silahli saldiriya ugrayan bir kisi agir yaralanarak hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri olayi gerçeklestiren süpheli veya süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Araciyla Seyir Halindeyken Silahli Saldiriya Ugrayan Kisi Agir Yaralandi


Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.15 siralarinda Emir Sultan Mahallesi 1192 Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, 35 AFA 364 plakali araciyla seyir halinde olan Ibrahim D.’ye (37) sokak ortasinda kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan tabanca ile ates açildi. Saldirinin ardindan Ibrahim D.’nin kullandigi otomobil kontrolden çikip hurdaliga çarparak durdu. Silah seslerini duyanlarin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, yapilan incelemede Ibrahim D.’nin vücuduna mermilerin isabet ettigi ögrenildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde ilk müdahalesi yapilan yarali, ambulansla Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan Ibrahim D.’nin vücuduna 3 merminin isabet ettigi ve hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Polis ekipleri çalisma baslatti

Öte yandan olayin ardindan polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alirken, sokak üzerinde inceleme yapildi. Polis ekipleri kaçan süpheli veya süphelileri yakalamak için genis çapli arastirma baslatti.

Olay ile ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA