Talas Belediye Başkanı Yalçın, Otomobil Ustası Gençlerle Buluştu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, kendi kurdukları sistemle araçları cep telefonuyla çalıştırıp yönlendiren oto ustası gençlerle buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yalçın, genç girişimci Yalçın Abravcı, İsmail Aydoğan, Taha Candan ve Suat Güngör'ü makamında ağırladı.

Genç ustaların ikisinin kendisi gibi Kartal Endüstri Meslek Lisesi mezunu olduğuna dikkati çeken Yalçın, gençleri tebrik edip bundan sonraki hedefleri için katkı sözü verdi.

Başkan Yalçın, gençlerin çalışmalarını profesyonel destekle yapmaları gerektiğini belirterek Erciyes Üniversitesi Teknopark'tan destek almaları konusunda da öncülük etti.

​​​​​​​Cep telefonuyla komut verilebilen araç sistemi için gençleri tebrik eden Başkan Yalçın, ustalara başarılarının devamını diledi.

Yalçın Abravcı ise Başkan Yalçın'ın ufuklarını açtığını belirterek, "Başkanımızın bize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler, Kayserimizin adını daha çok duyurmak istiyoruz. İleriye dönük olarak direksiyonu da kumanda edebilecek sistem kurma çabasındayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA