Yaya Geçidindeki Ögrencilere Dehseti Yasatan 3 Sahis Gözaltina Alindi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir lisenin önünden otomobiliyle geçerken ögrencilerle tartisip onlari yaralayan 3 sahis jandarma ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Yaya Geçidindeki Ögrencilere Dehseti Yasatan 3 Sahis Gözaltina Alindi


Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Muallimköy Mahallesi 4101 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile Gebze Muallimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin önünden geçen Ali S. (21), Hasan T. (18) ve Garip Can Ç. (18) isimli 3 sahis, yaya geçidinden karsiya geçmeye çalisan ögrencilerle tartismaya basladi.

Tartismanin daha da hararetlenmesi üzerine Ali S., yaninda getirdigi biçagi çikararak Efe U.(17), Osman Ç.(17) ve Ümit K. (17) isimlerindeki 3 ögrenciyi yaraladi. Daha sonra diger ögrencilerin araya girip kavgayi ayirmasinin ardindan sahislar geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçti. Olayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, yarali ögrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Daha sonra ambulansa alinan ögrenciler, tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede tedaviye alinan ögrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Öte yandan olayin ardindan çalisma baslatan jandarma ekipleri, 3 ögrenciyi yaralayan sahislari kisa sürede yakalayarak gözaltina alti. Sahislarin Jandarma Komutanligindaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecekleri ögrenildi.
Kaynak: İHA