Manavgat'ta Firtina Is Yerinin Çatisini Caddeye Uçurdu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan firtina, Manavgat Caddesinde bulunan deri magazasinin çatisini uçurdu. Çati, yogun araç trafiginin yasandigi Side’den Manavgat’a gelen yola düserken, trafik isiklarinin kirmizi yanmasi olasi bir facia yasanmasini önledi. Çatinin firtinanin etkisiyle yerinden sökülüp caddeye uçmasi güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi

Manavgat'ta Firtina Is Yerinin Çatisini Caddeye Uçurdu
Siddetli firtina ve yagmur Manavgat ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye basladi.

Siddetli firtina, Manavgat Side yolu Manavgat Caddesi üzerinde bulunan deri magazasinin çatisinin yola uçmasina neden olurken, araçlar çatinin üzerlerine düsmesinden saniyelerle kurtuldu.

Dev çati, firtinayla birlikte birkaç kez bulundugu yerden havalandiktan sonra yola düserken Side istikametinden Manavgat istikametine giden araçlar, kirmizi isik yanmasi sayesinde çatinin altinda kalmaktan son anda kurtuldular. Büyük bir gürültüyle düsen çati, Manavgat Caddesinde Side istikametinden Manavgat istikametine olan yolun uzun süre trafige kapanmasina neden olurken, trafik ekipleri yolda önlem aldi. Yol, çatinin kaldirilmasinin ardindan yeniden açildi.

“Neye ugradigimizi anlayamadik”

Olay sirasinda magazanin içerisinde olduklarini belirten magaza sahibi “Her sey bir anda oldu. Firtina siddetli bir sekilde esti ve gürültüyle birlikte disari çiktik. Çatiyi asagida gördük. Allah’tan çati düserken araç ve insan yoktu” diye konustu.

Kaynak: İHA