Istanbul'da Haftanin Ilk Is Günü Trafik Yogunlugu Yasaniyor

Kentte trafik yogunlugu saat 08.30 itibariyla yüzde 63'e ulasti

Istanbul'da haftanin ilk is gününde trafikte yogunluk yasaniyor.

Kentte D-100 kara yolu ve TEM otoyolunun bazi noktalarinda trafik yavas seyrederken ögrenciler ile is yerlerine gitmeye çalisan vatandaslar, toplu tasima araçlari ve duraklarda yogunluk olusturuyor.

Anadolu Yakasi'nda TEM otoyolu Ankara istikametinde Sultanbeyli bölgesi, Edirne istikametinde ise Sancaktepe bölgesinde trafik yogunlugu gözleniyor. D-100 kara yolunda her iki istikamette de Maltepe, Pendik ve Tuzla bölgelerinde trafik yavas ilerliyor.

15 Temmuz Sehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde de Avrupa Yakasi yönünde trafik artiyor.

Küçükyali'da yapilan yol çalismasi nedeniyle yogunluk önceki haftalara göre artarken sürücüler yan yolu ve sahil yolunu tercih ediyor.

D-100 kara yolu Kartal-Maltepe ile Bostanci-Göztepe kavsaklari arasinda, TEM Otoyolu Samandira kavsagi ile Çamlica giseler arasinda da trafik yavas seyrediyor.

Avrupa Yakasi'nda Avcilar'da, D-100 kara yolu Ankara istikametinde Ambarli-Gümüspala mevkileri arasinda yogunluk yasaniyor.

Hadimköy ve Haramidere'den TEM'e baglanti yollarinda trafik zaman zaman aksiyor.

TEM'de Ankara istikametinde ise Bahçesehir-Firuzköy mevkisi arasinda trafik durma noktasina geldi.

Haliç Köprüsü'nden Okmeydani istikametine yogunluk artarken D-100 kara yolu Mecidiyeköy baglanti yollarinda zaman zaman yogunluk olustu.

Öte yandan IBB CepTrafik verilerine göre kentteki trafik yogunlugu 08.30 itibariyla yüzde 63 olarak ölçüldü.

Kaynak: AA