(Özel) Istanbul'da Dehset Anlari Açiklamasi Veresiye Alkol Vermeyen Kasiyere Ürün Firlatip Silah Dogrulttu

Kagithane’de bir tekel bayisine girerek alkol almak isteyen sehir magandalari, veresiyeyi kabul etmeyen kasiyeri tabanca dogrultarak tehdit etti. Dehset anlari kameralara yansirken, çalisanin kafasina ürün de firlatan magandalar polis ekipleri tarafindan yakalandi.

(Özel) Istanbul'da Dehset Anlari Açiklamasi Veresiye Alkol Vermeyen Kasiyere Ürün Firlatip Silah Dogrulttu
Kagithane’nin Sirintepe Mahallesi’nde yasanan olayda, Hüseyin G.’nin (37) çalistigi tekel bayisine gelen iki kisi kasiyere dogru yaklasarak sohbet etmeye basladi.

Süpheli iki sahis kasiyer Hüseyin G.’den veresiye olarak alkol almak istedi. Kasiyer Hüseyin G. ise kabul etmeyince süpheli sahislarla kasiyer arasinda tartisma çikti.

Veresiyle alkol vermeyen kasiyere tabanca dogrulttu

Kasiyerle tartisan süphelilerden bir tanesi, tezgahtaki ürünü eline alip kasiyerin kafasina firlatti. Yaninda getirdigi tabancayi çikartarak tehdit edip hakaretler de savuran sahsi, arkadasi sakinlestirmeye çalissa da basarili olamadi. Bir süre sonra tabancayi beline takan sahis marketten çikti. Yasanan olay üzerine olaya sahit olan vatandaslar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Polisin yakaladigi süpheliler adli kontrolle serbest birakildi

Ihbar üzerine markete gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Incelemeler sonucunda sahislarin emniyette çok sayida kayitlari bulunan Talha Y. ve Serkan Ö. oldugunu tespit etti. Ekiplerin yaptigi çalismalar neticesinde Serkan Ö. ve Talha Y., Sanayi Mahallesi’nde olayda kullandiklari silahla birlikte kiskivrak yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheliler, çikarildiklari mahkemece adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

Veresiye alkol için kasiyeri tabanca ile tehdit ettikleri anlar kamerada

Kagithane’de veresiye alkol vermeyen kasiyeri iki süphelinin tabanca ile tehdit ettigi anlar tekel bayisinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, sahislarin kasiyerle tartistigi ve tartisma sirasinda bir sahsin tabanca çikartip kasiyeri ayagindan vurmakla tehdit ettigi daha sonra da arkadasinin araya girmesiyle kasanin önünden ayrildigi görülüyor.
Kaynak: İHA