Silopi'de Engelliler Yöresel Sarkilar Esliginde Doyasiya Eglendi

Sirnak’in Silopi ilçesinde Aile Destek Merkezi (ADEM1) tarafindan verilen yemek etkinliginde engelli vatandaslar, yöresel sarkilar esliginde doyasiya eglendi.

Silopi'de Engelliler Yöresel Sarkilar Esliginde Doyasiya Eglendi
Silopi’de Aile Destek Merkezi Müdiresi Aylin Ökten, ilçede özel rehabilitasyon merkezlerinde ögrenci olan 150 bedensel ve zihinsel engelliyle özel bir dügün salonunda yemek verdi. Etkinlige, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüsnü Öztürk, Gaziler Dernegi Baskan Vekili Halil Mehmetoglu, engelliler ve aileleri katildi.

Yemegin ardindan engellilerle yöresel sarkilar esliginde halay çekildi. Halay çekilerek doyasiya eglenilen etkinlikte engellilerle dayanisma mesaji verildi.

ADEM-1 Müdiresi Aylin Ökten, "Silopi ilçemizdeki özel kardeslerimizle Side Tesislerinde yemekte bir araya geldik. Yemekten sonra yöresel sarkilar esliginde halay çekerek doyasiya eglendik. Hepimiz birer engelli adayiyiz ve özel kardeslerimize karsi sorumluluklarimizin oldugu bilincindeyiz. Her zaman özel kardeslerimize desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamimiz sayin Can Kazim Kuruca olmak üzere programimiza katilim saglayan misafirlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA