Milletvekili Ceylan'dan Spor Salonu Müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yarim kalan Spor Salonu’nun tamamlama ihalesinin yapildigini açikladi.

Milletvekili Ceylan'dan Spor Salonu Müjdesi
Çorum Belediyesi tarafindan yapimina 2017 yilinda baslanan ve yasanan bazi sikintilar nedeniyle tamamlanamayan 3 bin 500 kisi seyirci kapasiteli spor salonu ile ilgili önemli bir gelisme yasandi. Belediye tarafindan Gençlik ve Spor Bakanligi’na devredilen spor salonunun yapimi için açilan ihale sonuçlandi.

Konuya iliskin bir açiklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum-Iskilip yolu üzerinde 25 bin metrekarelik bir alanda yapimina baslanan ve yüzde 70’i tamamlanan spor salonunun gerek devir, gerekse de yüklenici firmadan kaynaklanan sebeplerden dolayi bitirilemedigini hatirlatti.

Gençlik ve Spor Bakanligi’na devrinin ardindan yaptiklari girisimler neticesinde isin tamamlanmasi için ihale açildigini hatirlatan Ceylan, geçtigimiz günlerde yapilan ihale sonucunda 53 milyon 660 bin TL bedelle isin yapimini Mavi Tepe Insaat Mirza Is Ortakligi firmasinin üstlendigini kaydetti.

25 Kasim 2021 tarihinde sözlesme imzalanan firmaya 30 Kasim 2021 tarihinde de yer tesliminin yapildigini anlatan Milletvekili Ceylan, Spor Salonu’nun sözlesmede yer alan teslim süreci içerisinde tamamlanacaginin müjdesini verdi.

Çorum’a yapilacak olan tüm proje ve yatirimlari takipçisi olduklarini ifade eden Ceylan, AK Parti iktidarinda baslanan hiçbir projenin yarim birakilmadigi gibi spor salonunun da en kisa sürede bitirilerek Çorumlularin hizmetine sunulacagini da sözlerin ekledi.
Kaynak: İHA