Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli'dan Van Büyüksehir Belediyesine Ziyaret

Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Van Büyüksehir Belediyesini ziyaret ederek, yapilan çalismalarla ilgili Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez’den bilgi aldi.

Içisleri Bakan Yardimcisi Çatakli'dan Van Büyüksehir Belediyesine Ziyaret
Incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Van Büyüksehir Belediyesini ziyaret etti. Beraberinde Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile Belediye Hizmet Binasina gelen Bakan Yardimcisi Çatakli’yi Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardimcilari Nihat Arpa, Prof. Dr. Mucip Tapan, Doç. Dr. Ali Özvan, Esiner Çetin ve daire baskanlari tarafindan karsilandi.

Burada seref defterini imzalayan Bakan Yardimcisi Çatakli, Vali Mehmet Emin Bilmez ile bir süre görüserek daha sonra Büyüksehir Belediyesi Toplanti Salonuna geçti. Kendisine Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel tarafindan, Büyüksehir Belediyesinin çalismalari ile ilgili bir sunum yapildi.

Sunumun sonrasi Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi (VASKI) Genel Müdürlügü’ne geçmek üzere buradan ayrildi.
Kaynak: İHA