AK Parti'li Isler Açiklamasi 'Türkiye'yi IMF Boyundurugundan Kurtaran AK Parti Iktidaridir'

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah Isler, “Türkiye’yi yillardir içine düsürmüs olduklari faiz sarmalindan kurtarmamiz lazim. IMF’yi biliyorsunuz, Türkiye’yi IMF boyundurugundan kurtaran AK Parti iktidaridir. Simdi faizle de mücadelemizi güçlü bir sekilde Cumhurbaskanimizin liderliginde baslattik” dedi.

AK Parti'li Isler Açiklamasi 'Türkiye'yi IMF Boyundurugundan Kurtaran AK Parti Iktidaridir'
Çanakkale’de, AK Parti Genel Merkez AR-GE Baskanligi tarafindan ‘Teskilat Akademisi Egitim Programi’ gerçeklestirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) IÇDAS Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen egitim programi, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

‘Unutma! Bu hikayenin kahramani sensin’ sloganiyla gerçeklestirilecek olan 2 günlük egitim programina eski Basbakan Yardimcisi ve Ankara Milletvekili Emrullah Isler, AK Parti MKYK Üyesi Av. Haluk Ipek, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ile çok sayida partili katildi.



“2023 hedefleri kilit öneme haiz oldu”

Türkiye’nin parlayan bir yildiz oldugunu ifade eden eski Isler, “Türkiye uyuyan bir devdi. AK Parti ile birlikte Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde bu devi uyandirdik, hareket geçirdik ve dünyanin dört bir yaninda Türkiye’den söz edilmekte. Türkiye dünyanin dört bir yaninda faaliyetlerini sürdürmekte. Hem diplomasi alaninda hem de ayni zamanda gönül cografyamizda çesitli alanlarda faaliyetimiz sürdürmekteyiz. 2023 hedefleri artik kilit öneme haiz oldu. Dolayisiyla, 2023 seçimlerine giderken biz durmak yok yola devam slogani çerçevesinde 2023 seçimlerinde ipi gögüslemek istiyoruz” dedi.

Muhalefeti yalan siyaset yapmakla suçlayan Isler, “Muhalefette bunu engellemek için bütün karalama kampanyasiyla efendim yalan siyaseti ve propagandayla yoluna devam etmek istiyor. Bizde bir atasözü var, oda sudur: ’Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar’ Milletimiz artik bu yalancilar da tanidi. Bunlarin konustuklarinin yalan oldugunu asilsiz oldugunu artik farkina vardi. Biz de üzerimize düsen, hakikati anlatmak durumundayiz. AK Parti olarak bugüne kadar yaptigimiz icraatlari zaten milletimiz biliyor. 2023’ten sonra da yapacaklarimizi milletimize anlatacagiz ve Türkiye’yi dünyanin ve bölgenin yildizi, parlayan yildizi bir ülke haline getirecegiz” diye konustu.

21. yüzyilin Türkiye’nin asri olacagini belirten Isler, “Türkiye’nin liderliginde hem Türk dünyasinin hem Islam dünyasinin asri olacak. Bu yolda Türkiye büyük basarilara imza atti. Artik terör örgütlerinin belini kirdik. Terör örgütlerine harcadigimiz mesaiyi artik bitiriyoruz. Bundan sonra ekonomiye yönelecegiz” dedi.



“Türkiye’yi IMF boyundurugundan kurtaran AK Parti iktidaridir”

Türkiye’ye ekonomik saldirilar yapildigini ifade eden Isler, “Türkiye’yi yillardir içine düsürmüs olduklari faiz sarmalindan kurtarmamiz lazim. IMF’yi biliyorsunuz, Türkiye’yi IMF boyundurugundan kurtaran AK Parti iktidaridir. Simdi faizle de mücadelemizi güçlü bir sekilde Cumhurbaskanimizin liderliginde baslattik. Insallah önümüzdeki aylarda bu mücadelenin semeresini de almayi ümit ediyoruz. 2023 seçimlerine girerken daha iyi sartlarda daha ekonomik sartlarin iyilestigi bir ortamda, insallah 2023 seçimlerini de baris ve huzur içerisinde gerçeklestirecegiz. Baskalari ne derse, ne tür yalanlar üretirse, üretsinler. Biz dogru olani yapmaya çalisacagiz, hakikati anlatacagiz ve milletimizle birlikte kol kola yürüyerek insallah 2023 hedeflerine 2053 hedeflerine hep birlikte kosacagiz. Türkiye’nin önü açiktir, önündeki yol artik otobana dönmüstür. Türkiye’yi Allah‘in izniyle kimse durduramayacak. Tek ihtiyacimiz olan birligimizi, beraberligimizi, kardesligimizi güçlendirmek ve askimizi, heyecanimizi, kaybetmemek. Az önce de Çanakkaleli kardeslerimde o heyecani, o aski gördüm. Türkiye’nin dört bir yanina gittigimizde, bu aski, heyecani görüyoruz. Insallah bu sekilde yolumuza devam ederek, 2023 seçimlerinden de basariyla çikacagiz. Bir kez daha nasip olursa, 2023 Haziran’inda AK Parti olarak bir destan daha yazacagiz ve Sayin Cumhurbaskanimiz insallah görevine devam edecek. Bunun emarelerini görmenin mutlulugu içerisindeyim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA