Karantinada Olmasi Gerekirken Yilbasinda Disari Çikan Çift Polise Yakalandi

Besiktas’ta, karantinada olmasi gereken bir çift polis ekiplerinin yilbasi denetimine takildi. Ambulansla evlerine götürülen evli çifte idari para cezasi kesildi. Denetimde, öncesinde alkollü araç kullanmaktan iki kez ehliyetini kaptiran bir sürücüye de ceza kesildi.

Karantinada Olmasi Gerekirken Yilbasinda Disari Çikan Çift Polise Yakalandi
Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri yilbasi gecesinde kentin islek noktalarinda denetimlerini siklastirdi. Denetimlerde araçlar tek tek durdurularak kontrolleri yapildi. Araçlar üzerinde aramalar yapilirken, sürücüler ve yolcular Genel Bilgi Taramasina (GBT) sokuldu.

Besiktas Kuruçesme’de denetim noktasinda durdurulan evli çiftin karantinada olmasi gerektigi tespit edildi. Evli çift, denetim noktasina çagrilan ambulans ile evlerine götürülürken, araçlari baglanarak Yediemin otoparkina çekildi. Karantinada disari çikan çifte ayrica idari cezasi uygulandi.

Cüzdanim kayboldu dedi, ehliyetini kaptirdigi ortaya çikti

Denetimde bir baska sürücü daha polis ekiplerince durduruldu. Sürücü polis ekiplerine, “Cüzdanim kayboldu. Bu yüzden ehliyetimi size veremiyorum” dedi.

Ekipler yaptiklari kontrolde sürücünün, ehliyetini öncesinde iki kez alkollü araç kullanmaktan kaptirdigini tespit etti. Ehliyetsiz sürücüye de 5 bin 396 lira para cezasi kesildi.
Kaynak: İHA