Isparta Polisinden 11 Ayri Ekiple Trafikte Alkol Kontrolü

Isparta’da yilbasi gecesi trafik bölge ekipleri tarafindan birçok noktada agirlikli olarak alkole yönelik trafik uygulamasi yapildi.

Isparta Polisinden 11 Ayri Ekiple Trafikte Alkol Kontrolü
Isparta’da yilbasi gecesi kazalarin önüne geçmek için polis tarafindan birçok noktada alkol ve asayis uygulamasi yapildi. Yapilan uygulamalarda araçlar durdurularak alkol kontrolü ve ayni zamanda ehliyet ve ruhsat kontrolleri yapildi. Uygulamalar hakkinda bilgi veren Isparta Trafik Sube Müdürü Durmus Ali Özkan Emniyet Genel Müdürlügü’nün yazili talimatlari dogrultusunda her yilbasi oldugu gibi bu yilbasinda da vatandaslarin yilbasini huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için genis bir sekilde güvenlik tedbiri aldiklarini söyledi.

Özkan, "Sayin Valimiz koordinasyonunda ve Il Emniyet Müdürümüzün talimatlariyla bütün trafik polislerimiz bugün sabaha kadar yollarda, halkimizin yeni yila mutlu bir sekilde girebilmesi için var gücümüzle çalisacagiz, insallah huzurlu bir sekilde kazasiz belasiz çalismamizi tamamlayacagiz. 11 ekiple Isparta’nin dört bir tarafinda kontrollerimiz devam ediyor. Uygulamalarimiz sabahin ilk isiklarina kadar devam edecek" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA