Ankara Valisi Sahin'den Polis Ekiplerine Ziyaret

Ankara Valisi Vasip Sahin, yilbasi denetimleri kapsaminda görev basinda olan emniyet personellerini ziyaret etti.

Ankara Valisi Sahin'den Polis Ekiplerine Ziyaret
Ankara Valisi Vasip Sahin, Baskentte alinan yilbasi tedbirleri kapsaminda görevde olan polis ekiplerini ziyaret etti. Çankaya ilçesinde bulunan Kugulu Park Polis Uygulama Noktasini ziyaret eden Vali Sahin burada denetimler ve kontroller hakkinda ekiplerden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Vali Sahin’e ziyaretinde Ankara Il Jandarma Komutani Cemil Lütfi Özkul ve Ankara Il Emniyet Müdürü Servet Yilmaz eslik etti.

“Amacimiz vatandasimizin yeni yila huzurla saglikla mutlu bir sekilde girmesi”

Ziyaretin ardindan açiklamalarda bulunan Vali Sahin, “Sizin araciliginizla tüm Ankaralilara iyi seneler diliyorum. Tüm milletimize huzurlu, saglikli, mutlu geçirecekleri güzel bir seni diliyorum. Pandemiden ve bu yil çektigimiz bir takim sikintilardan sel afeti gibi sikintilari insallah önümüzdeki sene yasamayiz. Bugün Ankara’nin degisik noktalarinda hem polisimiz hem jandarmamiz çok ciddi tedbirler aldi. Amacimiz vatandasimizin yeni yila huzurla saglikla mutlu bir sekilde girmesi. Bu aksamlarinin güven içerisinde tamamlanmasidir. Bütün tedbirlerimiz buna yöneliktir. 16 bin 200 polisimiz ve 3 bin jandarmamizla birlikte bugün sahadayiz. Tedbirlerimiz dün sabah baslamisti” dedi.



“Bütün kurumlarimizda hizmetlerin sürdürülebilir olmasi için de ekipler görevleri basinda”

Denetim yarina kadar sürecegini söyleyen Vali Sahin, “Insallah yarin belli bir saate kadar devam edecek. Ben sizlerin araciligiyla da görev yapan tüm emniyet ve jandarma görevlisi arkadaslarima tesekkür ediyorum, onlarin yeni yillarini tebrik ediyorum. Sadece tabi görev yapan kolluk kuvvetlerimiz degil onlarin yani sira hastanelerimizde saglik görevlilerimiz, elektrik grubunda, diger hizmet yapan birimlerde, belediyelerimizde, arkadaslarimiz vatandaslarimizin huzurlu daha rahat bir ortamda yeni yila girmesi için kendi görev alanlarinda hizmetleri aksatmaksizin devam ediyor. Bütün kurumlarimizda hizmetlerin sürdürülebilir olmasi için de ekipler görevleri basinda” ifadelerine yer verdi.

Yilbasi tedbirleri kapsaminda 16 bini askin personel görevlendirildi

Ankara Emniyet Müdürlügü, vatandaslarin 2022’ye güven içerisinde girmesi için çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Bu kapsamda 16 bin 220 personel gerçeklestirilen denetimlerde görev alacak. Gar, ASTI, havalimani, AVM’ler, 7 merkez olmak üzere 18 ilçe, halkin yogun oldugu cadde, sokak, meydanlar yilbasinda kontrol altinda olacak. Ekipler, 62 uygulama noktasinda huzuru saglayacak. Kentin genelinde genis çapli güvenlik tedbirleri alinmaya devam edilecek.
Kaynak: İHA