Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi Çocuklarin Sevincine Ortak Oldu

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi Cumhuriyet Anaokulu’nun düzenledigi etkinligine katilarak çocuklarin sevincini paylasti.

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi Çocuklarin Sevincine Ortak Oldu
Cumhuriyet Anaokulu’nun “Yeni yil, yeni yas” konseptiyle düzenledigi etkinlige Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi de katildi.

Düzenlenen etkinlikte ögrenim gören tüm çocuklarin ayni günde hem dogum günleri hem de yeni yili kutlandi. Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi ise birbirinden renkli kostümler giyerek çocuklarin sevincini ikiye katladi. Tiyatro ekibi ayni zamanda dans gösterileri ve eglenceli oyunlarla çocuklara unutamayacagi bir eglence yasatti.

Çocuklarin sosyal esitsizliklerini ortadan kaldirmayi da amaçlayan ve Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibinin de paydasi oldugu bu etkinlik ailelerden tam not aldi.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Belediyemiz tiyatro ekibi, Cumhuriyet Anaokulu’nun düzenledigi anlamli etkinlikte yer alarak çocuklarimizi sevindirdi. Rengarenk kostümlerle dans eden ekibimiz çocuklarimiza keyifli anlar yasatti. Çocuklarimizin yüzlerini gülümseten bu etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA