TEM Otoyolunda Ticari Taksi, Sag Seritte Ariza Yapan Otomobile Arkadan Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Eyüpsultan TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde otomobili ariza yapan bir kisi sag seritte kaputu açarak arizayi kontrol ederken seyir halinde olan ticari taksi kontrolünü kaybedip otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle Emrullah Koç savrulan otomobilin altinda kaldi. Otomobil sürücüsü Emrullah Koç agir yaralanirken taksi sürücüsü Yavuz Güller ise hafif yarali olarak hastaneye kaldirildi.

TEM Otoyolunda Ticari Taksi, Sag Seritte Ariza Yapan Otomobile Arkadan Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali
Kaza, saat 01:30 siralarinda Eyüpsultan TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, Emrullah Koç’un kullandigi 07 ESZ 81 plakli otomobil seyir halindeyken ariza yapti. Aracini sag seride çeken Koç arizayi gidermek için ön kaputu açti ve arizayi gidermeye çalisirken Yavuz Güller kontrolündeki 34 THC 61 plakli araç seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti ve sag seritte ariza yapan otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan otomobilin altinda kalan Emrullah koç otomobille birlikte metrelerce sürüklendi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye , polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Itfaiye ekipleri otomobilin altinda kalan Emrullah Koç’u sikistigi yerden çikararak saglik ekiplerine teslim etti. Taksi sürücüsü Yavuz Güller ise yasanan kazada hafif sekilde yaralandi. Saglik ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken otomobil sürücüsünün durumunun agir oldugu ögrenildi. Agir yarali olan Emrullah Koç ambulansla Okmeydani Profesör Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesi’ne kaldirilirken taksi sürücüsü ise Gaziosmanpasa Taksim Egitim Ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Kazada iki otomobil de hurdaya döndü.

Polis ekipleri kazanin nedenine iliskin çalisma baslatti.
Kaynak: İHA