MHP'nin 'Adim Adim 2023, Il Il Anadolu' Heyeti Antalya'da Basinla Bulustu

MHP heyeti "Adim Adim 2023 Il Il Anadolu" programi kapsaminda Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve basin için bilgilendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Konyaalti ilçesinde bir oteldeki programa MHP Milletvekilleri Abdurrahman Baskan, Ahmet Erbas, Mehmet Taytak, Il Baskani Hilmi Durgun, MYK Üyeleri Hüseyin Yildiz, Mustafa Aksoy, Ahmet Selim Yurdakul, Ilknur Fidan, Akif Çapraz ile yerel ve ulusal basin temsilcileri katildi.

Il Baskani Durgun, burada yaptigi konusmada, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin talimatiyla il il dolastiklarini, vatandaslarin sorunlarini dinlediklerini söyledi.

Durgun sunlari kaydetti:

"Basin mensuplariyla bulusmamizin asil amaci cumartesi ve pazar günü yapacak oldugumuz programlarin lansman çalismasini sizlere aktarmak olacaktir. Cumartesi ve pazar günü meslek odalari, sivil toplum kuruluslari, kooperatifler, dernekler ve birliklerle toplantilar gerçeklestirecegiz. Toplantidaki bütün konusmalar raportörlerimiz tarafindan not alinacak. Bunlari rapor haline getirip sayin Devlet Bahçeli Bey'e arz edecegiz."

Antalya Milletvekili Baskan ise kentteki tüm paydaslarin sorun ve taleplerine yönelik istisareler gerçeklestireceklerini ifade etti.

Kovid-19 salgini nedeniyle çogu toplantilari yapamadiklarini vurgulayan Baskan, "Kime ulasabiliyorsak Türkiye'nin sorunlarini birlikte paylasacagiz, dertlerimizi anlatacagiz. Liderimiz bugüne kadar asla ne toplumu ne Türk milletini hiçbir zaman yaniltmamistir ve hep dogrulari söylemistir. Biz de Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Bey'in izinde Türkiye'nin sorunlarini ciddi bir sekilde konusup paylasacagiz. Sorunlari en kisa sürede çözmeye çalisacagiz." diye konustu.

Kaynak: AA