Ayagi Mazgala Sikisan Liseli Ögrenciyi Itfaiye Ekipleri Kurtardi

Karabük’te okulun önündeki yoldaki mazgala ayagi sikisan ögrencinin imdadina itfaiye ekipleri yetisti. Demir kesme makinesi ile kesilen mazgaldan ayagi kurtulan ögrenci, olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Ayagi Mazgala Sikisan Liseli Ögrenciyi Itfaiye Ekipleri Kurtardi
Olay, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Ögle paydosuna çikan 11’nci sinif ögrencisi Emirhan E. (15), arkadaslari ile birlikte yürüdügü sirada okul kapisinin önündeki yagmur suyu giderinin bulundugu mazgal demirine ayagi sikisti. Ugraslarina ragmen sikistigi yerden ayagini kurtaramayinca, arkadaslari durumu 112’ye bildirdi. Bunun üzerine olay yerine Karabük Belediyesi Itfaiye kaza kirim ekibi ile saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ayagi sikisan ögrenciyi kurtarmak için mücadele verdi. Önce demir kesme makinesi ile mazgal demirini kesen ekipler, daha sonra ayirici kesici makinesiyle demiri genisleterek gencin ayagini sikistigi yerden kurtardi.

Bu sirada diger ögrenciler itfaiye ekiplerinin çalismalarini merakli gözlerle izlerken, polis ekipleri ögrencileri uzaklastirdi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Emirhan E., ayak bileginde yasanan ezilmeden dolayi saglik ekipleri tarafindan tedbir amaçli Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.
Kaynak: İHA