Memleket Partisi Genel Baskani Ince, Kastamonu'da Ziyaretlerde Bulundu

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Kastamonu'da ziyaretler gerçeklestirdi.

Kastamonu Motorlu Tasiyicilar Kooperatifini ziyaret eden Ince, burada yaptigi konusmada, babasinin da kamyon soförü oldugunu söyledi.

Türkiye'yi karis karis gezdiklerini ifade eden Ince, "Biz Allah'in izni, milletin istegiyle bu isi kurtaracagiz. Türkiye'ye umut olmak, yeni bir yol açmak istiyoruz. Ne Cumhur Ittifaki ne Millet Ittifaki... Biz Türkiye'ye yeni bir yol, yeni bir seçenek sunmak istiyoruz." dedi.

Ziyaret ettigi sehirlerde okul ve kamyoncularla bir araya geldigini dile getiren Ince, söyle konustu:

"Tarlalarda çalistim, kamyon içlerinde uyudum, ögretmenlik yaptim, ekin biçtim, tütün tarlalarinda çalistim, muavinlik yaptim, pazarcilik yaptim, milletvekilligi yaptim, grup baskanvekilligi yaptim. Bu milleti taniyorum. Hiç kimseyi ayirt etmeden, sagci soldu demeden, basi açik basi kapali demeden herkesi kucaklayarak bu milletin bir barismaya, bütünlesmeye ihtiyaci var. Zor olani seçtigimizi biliyorum. Ben de yan gelip yatardim CHP'de. Yasadigim sürece de milletvekili olurdum fakat o degil. O yapi da yapamaz, söyleyeyim. O yapidan da bir sey olmaz. Türkiye'ye yeni bir kalkinma lazim. Yeni bir dirilis lazim. Yeni bir silkinis lazim. Onun için huzurlarinizdayiz."

Ince, daha sonra Kastamonu Barosu ile esnaf ziyaretinde de bulundu. Esnafla sohbet eden Ince, Nasrullah Meydani'ndaki bir esnaftan Tasköprü sarimsagi satin aldi.

Vatandaslarla fotograf çektiren Ince, ardindan ketten ayrildi.

Kaynak: AA